REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Šok su manimi“: paaiškėjo finalo dalyviai

Netrūko skandalų: atsisakymas skirti balus ir sąmokslo teorijos apie favoritus

TV3 eteryje prasidėjo projekto „Šok su manimi“ pusfinalis. Kaip ir praėjusią savaitę, kovą dėl geriausios poros titulo tęsiantys šou dalyviai žiūrovų teismui pristatė po du šokius. 

TV3 eteryje prasidėjo projekto „Šok su manimi“ pusfinalis. Kaip ir praėjusią savaitę, kovą dėl geriausios poros titulo tęsiantys šou dalyviai žiūrovų teismui pristatė po du šokius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad į finalą nepatenka Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis.

REKLAMA

Pusfinalyje kautynes pradėjo 5 poros: Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Pirmąją vietą užėmusiai porai atiteks 10 tūkst. eurų, antrajai – 3 tūkst., trečiajai – 2 tūkst.

Porų pasirodymus šią savaitę vertina Jūratė Norvaišienė, Agnė Jagelavičiūtė, Vitalijus Cololo ir Jurijus Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro programą įspūdingu pasirodymu pradėjo šokių kolektyvas „Žuvėdra“.

Pirmieji ant parketo žengė Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, kurie pristatė kvikstepo kompoziciją. „Ignui nepasisekė su tavimi. Įžvelgiu, kad jam sunku buvo. Jeigu jau rimtai šnekant, viskas, kas buvo be kvikstepo, buvo fantastiškai gerai. Kvikstepas jau buvo kaip su bulvių maišu“, - Igno partnerę gyrė, tačiau šuolininkui kritikos negailėjo Jurijus Smoriginas. Agnė Jagelavičiūtė susidomėjo Jurijaus nuotrauka papuoštu buteliu. „Čia Jurijus su burbuliukais“, - juokavo Vitalijus Cololo. „Pasirodymas labai organiškas ir aš mačiau, kad darėte klaidų šokdamas, bet atrodė taip natūralu ir kad jums buvo smagu“, - porą gyrė Agnė Jagelavičiūtė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis šoko sambą. „Man patinka humoras su kuriuo pasirinkote drabužius. Jūs šokate nuostabiai“, - teigė Agnė Jagelavičiūtė. „Parašiau dešimt, nes noriu atsiprašyti Rūtelės. Kolegės vyras išsiaškino, kad Rūta niekur nešokusi“, - sakė Jurijus Smoriginas.

Salsą su dainomis pradėjo Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė. Poros pasirodymas buvo įvertintas aukščiausiais komisijos įvertinimais. „Pasijaučiau kaip Kuboje, Havanoje. Smagiausia, kai yra vaidinimas ir jis nukelia kažkur“, - tvirtino Vitalijus Cololo. „Ypatingai talentingas jaunuolis, kuris papuošė mūsų šokių projektą. Dar kartą pasakau, man gera pasakyti, kad tu esi iš Kauno. Ačiū tau, kad gimei Kaune“, - dalyvį gyrė Jurijus Smoriginas.  

REKLAMA

Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas pristatė pasadoblį. „Ernestas kaltas, kad iš partnerės padarė šuniuką už pasaitėlio. Faktūriškai atrodėte komiškai, ir ne dėl to, kad noriu įžeisti, kas storesnis. Pasadoblio čia nebuvo, čia buvo lievas moderniakas“, - poros pasirodymą kritikavo Jurijus Smoriginas. Tačiau kiti komisijos nariai nesutiko su jo nuomone. „Tikrai yra tiesos tame, kad visą savaitę galvojau apie praėjusią laidą ir pykau. Šiame šokyje buvo daug darbo ir viskas buvo išpildyta. Šokis buvo skanus iki begalybės“, - sakė Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA

Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė pristatė fokstrotą. „Tai buvo baisu. Senolis su barzda prie pianino, senmergių žvakės. Kam tas saldus Grigaičio įvaizdis“, - parašęs septynetą sakė Jurijus Smoriginas. Remigijus Žiogas atsikirto, kad komisijos narys siekia jį išmesti iš konkurso.

Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė antrajam šokiui pasirinko rumbą. „Labai gražus, seksualus, jausmingas ir tamprus šokis“, - porą gyrė Vitalijus Cololo.

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis pristatė jau žiūrovams pažįstamą tango kompoziciją. „Fantastiškas tango. Jūs įtraukėte pasibučiavimo elementą tai ir reikia pasibučiuoti“, - sakė Jurijus Smoriginas, šokyje pasigedęs jausmingumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė šoko kvikstepą, kuris buvo įvertintas aukščiausiais balais. „Noriu pasveikinti Martyną. Žiūrint į jus, reiktų kurti Lietuvoje miuziklą. Čia visa eilė šokėjų ir atlikėjų, kurie galėtų būti jo žvaigždėmis“, - teigė Jūratė Norvaišienė.

Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas antrojo pasirodymo ant parketo metu šoko tango. „Man tie du asilai, kurie išėjo pabaigoje labai nepatiko. Labai gražiai sustyguoti kostiumai, patinka driežas su speniukais. Geras lietuviškas vyriškumas“, - sakė Jurijus Smoriginas.

REKLAMA

Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė pristatė rumbos kompoziciją. „Aš nevertinsiu. Suprantat, dabar įvyko politinis aktas. Remigijau, ar tu supranti kaip tu elgiesi? Siunti nepagarbą musų vėliavai. Tampyti, tąsyti vėliavų negalima. Ką tu čia, Žioge, spragsi“, - pasirodymą, kuriame scenografijos dalimi tapo šalies vėliavos, rėžė Jurijus Smoriginas. Jūratė Norvaišienė pritarė baletmeisteriui, kad su scenos rekvizitais šį kartą persistengta. „Žmonės perjungs kanalą, nusišnekate eteryje“, - atsikirto projekto dalyvis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų