REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Jei gatvėje ar viešajame transporte sutiksite gerokai viršsvorio turintį žmogų – nepulkite smerkti jo dėl neeilinio apetito. Makiažo specialistei Laurai Pell užsiauginti didžiulę riebalų masę pakako vos pusės metų. Prieš 7 mėnesius svėrusi vos 57 kg., šiandien, užlipusi ant svarstyklių mato beveik dvigubai didesnį skaičių, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

34-erių visažistė visuomet stengdavosi palaikyti formą. Sportas ir dietos – neatsiejama jos gyvenimo dalis. Tačiau staiga, dėl neaiškių priežasčių, jos svoris ėmė sparčiai kisti.

REKLAMA

Aktyvios ir laimingos moters gyvenimas virto, kaip ji pati sako, pragaru. Anglijoje, Kinsthorpe gyvenanti moteris sako, jog nespėja pirkti rūbų, mat svoris vis auga.

Skaudžiausia tai, kad jauna moteris privalėjo mesti mėgstamą darbą. Dar neseniai ji dirbo vestuvių visažiste. Pasak Laura‘os, dabar jai tapo per sunku net judėti, ką jau kalbėti apie kasdieninį lankymąsi darbe.

„Esu visiškoje agonijoje ir bijau, kad tuo iš viso negalėsiu pajudėti. Pastaruosius 7 mėnesius jaučiausi tarsi pragare. Kuomet esi stambus, jautiesi suglebęs ir klibantis. Vienintelis pliusas – graži, oda. Žinau, kad žmonės, pamatę mane gatvėje, mintyse linki man nustoti valgyti, tačiau jie nė nenutuokia, kad valgau kur kas mažiau nei tada, kai buvau liekna. “

REKLAMA
REKLAMA

Greitą svorio augimą paslaptinga liga. Organizmas nespėja pašalinti skysčių, moteris skundžiasi aukštu kraujospūdžiu ir nereguliariu širdies plakimu.

Laura Pell taupo pinigus brangiai kainuojantiems medikų tyrimams. Tikisi, jog daktarams atradus problemos šaknį ji ir vėl galės normaliai gyventi. Šiuo metu moteris baiminasi net išeiti iš namų.

Iš pradžių medikai manė, jog to priežastis galėtų būti auglys, tačiau įtarimai nepasitvirtino. Bandant numalšinti skysčių kaupimąsi, moteriai paskirti diuretikai ir steroidai, tačiau gydymas iki šiol nepasiteisino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų