REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

 

 

Pirmoji šių metų „Šok su manimi“ transliacija prasidėjo Igno Barkausko ir Jomantės Dapkevičiūtės samba. Pastarąsias 4 laidas žiūrovus stebinęs šuolininkas į vandenį šį kartą išklausė gausybę komisijos narių kritikos. 

REKLAMA
REKLAMA

„Ignai, toks jausmas, kad prieš žengdamas į sceną sužinojote kokią negerą naujieną arba susipykote su šokių partnere“, – komentavo Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA

Tačiau šokėjas teisinosi, jog šis šokis jam tiesiog buvo per sunkus. O štai praėjusioje laidoje nepasirodęs Jurijus Smoriginas sugrįžęs ir vėl pademonstravo charakterį:

„Uraganas iššlavė šiukšles – liko patys geriausi“, – dviprasmiškai užsiminė komisijos narys Jurijus Smoriginas.

Štai vėliau scenoje pasirodžiusių Remigijaus Žiogo ir Linos Diktanaitės valsą komisija gyrė. Agnė Jagelavičiūtė stebėjosi ne tik dailiais kostiumais, bet ir renginių organizatoriaus šokio sugebėjimais.

REKLAMA
REKLAMA

„Vyrams turėtų būti nepaprastai sunku įvaldyti tokius judesius“, – Remigijų Žiogą gyrė A. Jagelavičiūtė.

Modelis Jolanta Leonavičiūtė ir šokėjas Marius Gaižauskas į sceną, vilkėdami juodai žengė tvirtu pasadoblio žingsniu. Panašu, jog ši porelė pasirengusi bet kokiam vaidmeniui. Su šventėmis gerbėjus jiedu sveikino vaidindami girtuoklius, o šiandien pademonstravo tokį agresyvų šokį, kad visi, įskaitant antipatiją modeliui pademonstravusį Jurijų, pakėlė10-ies balų lenteles.

„Gera moteris vyrui ir papus užaugina“, – Jolantą ir jos šokių partnerį liaupsino J. Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visą savaitę peršalimo ligomis sirgusi, bet vis tiek repetavusi dainininkė Monika Linkytė ir jos partneris Justas Bareišis pademonstravo sceną iš telenovelės „Laukinukė“. Jų sambą komisija įvertino ne žemiau 8 balų. Tačiau šokėjų kostiumai neįtiko nei stilistei Agnei Jagelavičiūtei, nei Jurijui Smoriginui.

„Nei klubų, nei papų“, – komentavo Jurijus Smoriginas.    

Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė šįkart atlikti pasirinko fokstrotą. Komisiją šokis sužavėjo, trys iš jų pasirodymą įvertino 10 balų. Tačiau Jūratė Norvaišienė iškėlė 9-eto lentelę.

REKLAMA

„Nebuvo nė vieno lėto fokstroto žingsnelio“, – šokėjams priekaištavo garsi šokėja ir trenerė.

Kelio traumą neseniai patyrusi Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė dar svarstė ar pasirodyti šiandienos filmavime, tačiau vis gi žengė į sceną ir su savo partneriu Vytautu Viluckiu pademonstravo pritrenkiantį fokstrotą. Panašu, kad gražuolė šokėja nejautė jokio skausmo, atvirkščiai, komisiją Rūta sužavėjo plastiškais judesiais. Komikas Vitalijus Cololo net apsiašarojo! 

Deja, visą vakarą komentarais šokėjų savimeilę glostęs Jurijus Smoriginas šokį įvertino prasčiau. 

REKLAMA

„Buvo kiek vulgaru. Kažkoks „kekšynas“. Tačiau Rūta talentinga, nors vaikystėje tikrai yra šokusi“, – komentavo Jurijus Smoriginas.  

Scenoje pasirodžiusi Agness Landau pareiškė nepasitenkinimą pasirinkta Michaelo Jacksono muzika.

„Neturėjau teisės išsirinkti muzikos. Man per sunku šokti pagal šią muziką“, – priekaištavo Agness.

Komisija stengėsi atremti transseksualo priekaištus, o poros trenerė prasitarė, jog Justo Žilinsko šokio partnerė visą savaitę nesirodė repeticijose. 

„TV Pagalbos“ žurnalistė Sandra Žutautienė ir šokėjas Ernestas Monginas šokį skyrė draugei bei kolegei a.a. Viltei Stankutei Butkienei. Komisijai tai sukėlė nemalonias asociacijas. Tačiau šokį visi įvertino aukščiausiais balais. Apart to, kad porą komisiją apkaltino manipuliacija dėl visus sukrėtusios netekties, Jūratė Norvaišienė džiaugėsi lietuviškos muzikos pasirinkimu. Pora šoko pagal Marijo Mikutavičiaus dainą „Drąsių nieks nežudo“.

Susumavus dviejų laidų rezultatus ši pora atsidūrė pirmoje vietoje! O štai palikti projektą privalėjo Agness Landau ir Justas Žilinskas. 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų