REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Filipinų vyriausybės prokurorai JAV jūrų pėstininką Josephą Scottą Pembertoną pripažino kaltu po to, kai šis spalį nužudė pasilinksminimui į motelio kambarį parsivestą gražuolę.

REKLAMA
REKLAMA

Po griausmingo vakarėlio 19-metis J.S.Pambertonas kartu su dar vienu kolega išsinuomavo keletą motelio kambarių, kur tikėjosi pratęsti vakarėlį. Kad būtų smagiau – baruose susirado po moterį.

REKLAMA

Parsivedęs ką tik sutiktą gražuolę, Josephas užsirakino viename iš motelio kambarių ir tikėjosi puikiai praleisti naktį. Tačiau, paaiškėjus, jog daili mergina iš tiesų kažkada buvo vyras – su ja šiurkščiai susidorojo.

Lytį pakeitęs Filipinietis Jeffrey, kuris save dabar vadino Jennifer Laude, įtariama, buvo smaugiamas, o vėliau dar ir panardintas klozete. Transvestitas rastas negyvas Olongapo miesto motelio, kur pora svečiavosi, kambaryje.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su jūreiviu pasilinksminti kelevęs kolega jūrų kapralas M.Rose‘as paliudijo, jog Josephas jam prasitarė, jog yra gerokai prisidirbęs: „Man atrodo aš jį/ją nužudžiau“, – tą patį vakarą išsidavė jis.

Kolega, anot M.Rose‘o pasakojo, kad, vos merginai pradėjus nusirenginėti drabužius, jis pastebėjo, jog susidėjo su transvestitu. Tuomet labai įsiuto ir užpuolė.

Kaltinamasis – profesionalus boksininkas, todėl Jeffrey sąmonę prarado šiam vos užsimojus. Vėliau vyrukas nuvilko jį į tualetą ir galvą pamurkdė į klozetą.

Jūrų karininkas sulaikytas ir nuteistas kalėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų