REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologai teigia, kad žvaigždžių išsidėstymas mums gimstant lemia mūsų Zodiako ženklą, kuris gali itin daug papasakoti apie žmogaus asmenybę, charakterį, požiūrį į darbą bei santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas (kovo 21–balandžio 20 d.)

Tai labai užsispyrusios, valingos, savo tikslų bet kokia kaina siekiančios asmenybės. Aviniai nėra linkę eiti jau pramintu keliu, jie neretai renkasi sunkesnį, daugiau išbandymų pareikalausiantį kelią, nori viską daryti savaip, nėra linkę klausyti aplinkinių patarimų ar remtis autoritetais.

REKLAMA

Avinai labai impulsyvūs, linkę pirma daryti, o tik paskui galvoti, dėl savo karštakošiškų sprendimų vėliau gailisi, tiesa, beveik niekada to nepripažįsta. Pykčio savyje ilgai nesinešioja, bet tai galioja ir meilei bei draugystei – Avinams reikalingi pokyčiai ir nuolatinė tėkmė, tad išlaikyti ilgalaikius santykius su Avinu pavyks retam.

Avinai dažniausiai būna draugiški, tai tikros kompanijos sielos, mielai ir noriai bendraujantys, ieškantys naujų pažinčių. Tiesa, Avinai gali elgtis kiek egoistiškai, užgavus jautrią temą savo nuomonę šio ženklo žmonės gins pamiršę diplomatiją ir mandagumą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų