REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rugpjūčio 17 dieną jau tradicinėmis tapusiose varžybose susitiko iš Lietuvos žvaigždžių sudaryta „Prelegentų“ ir panemuniečių futbolo komandos. Deja, namų aikštės pranašumas kauniečiams šį kartą nepadėjo - rezultatu 5-3 laimėjo „Prelegentai“, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Puikiai rungtynes pradėjusi vieningų kauniečių komanda pelnė pirmąjį įvartį, tačiau prelegentai perėmė iniciatyvą ir pirmoje rungtynių pusėje kamuolį į vartus pasiuntė net keturis kartus. Po ilgosios pertraukos panemuniečiai sukaupė visas jėgas ir pelnė įvartį, o rungtynių pabaigoje, po šiurkščios „Prelegentų“ vartininko pražangos savo baudos aikštelėje, realizavo 11 metrų baudinį.

REKLAMA

Į komentatoriaus kėdę sėdęs panemunietis Edmundas gyrė savo komandos žaidimą ir džiaugėsi, kad tradicija žaisti futbolą po Šv. Roko atlaidų gyvuoja jau 44 metus. Jis pats panemunės garbę aikštėje gynė net 36 metus iš eilės – šiemet rungtynes jis pirmą kartą stebėjo už aikštės ribų.

Pirmoji šių komandų akistata prieš dvejus metus baigėsi lygiosiomis 5-5, o pernai kauniečiai sutriuškino „Prelegentus“ 5-1, tad jie žūtbūt siekė revanšo. „Supratome, kad jei pralošime, niekas mūsų kitąmet čia nebekvies“, - teigė „Prelegentų“ žaidėjas Linas Zareckas – Choras. Kodėl į Kauną šį kartą neatvyko Marijonas Mikutavičius, jis mįslingai nutylėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiuojuosi Panemunės, Vičiūnų ir Rokų gyventojų komanda, kurie nenuleido rankų ir susigrąžino iniciatyvą į savo rankas. Neabejoju, kad kitais metais pergale mėgausis būtent kauniečiai“,- sakė rungtynes inicijavusios organizacijos „Vieningas Kaunas“ vadovas Visvaldas Matijošaitis, kuris rungtynių rezultato nesureikšmino.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų