REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Įdienojus griaudės perkūnija, jos metu vėjo gūsiai vietomis sustiprės iki 15-20 m/s“, - liūtį Alytuje prognozavo sinoptikai. Tačiau, regis, nieks negalėjo prognozuoti tokių dalykų, kurie neapibrėžtam laikui nukels eismo Ligoninės gatvėje atidarymą ir vadinamojo Žaliosios gatvės projekto pabaigą.

Neoficialiais duomenimis, liūčiai išplovus smėlį, nuo Ligoninės gatvės, Stasio Kudirkos ligoninės pusės, į Žaliąją gatvę įgriuvo čia dirbęs autokranas. Žemyn į griovį nulėkė ir sunkvežimis - betono maišyklė.

Kaip iš įvykio vietos praneša Alytausgidas.lt korespondentas, teritorija užtverta stop-juosta ir vyksta technikos gelbėjimo darbai. Įvykio vietoje apsilankė policijos ekipažas, tačiau po neilgo laiko išvyko.

Įtariant, kad žemės sklinktis galima ir toliau, iš savo parkavimo vietos, esančios prie Alytaus rajono greitosios pagalbos stoties, buvo patraukti visi medicininės pagalbos automobiliai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dzūkijos vandenys“ specialistai įvykio vietoje ieškojo ir rado pažeistų vandentiekio komunikacijų. Dėl to gali sutrikti vandens tiekimas Dainavos mikrorajonui. Statyto tilto teritorija iš ligoninės buvo užtverta tvoromis.

REKLAMA

Po daugiau nei valandos, kai nuo Ligoninės į Žaliąją gatvę įkrito statybų technika ir naujojo tilto konstrukcija, į įvykio vietą atvyko čia darbus vykdžiusios Alytaus bendrovės „Skirnuva“ vadovas Andrius Stasiukynas.

Įvykio vietoje kiek anksčiau pasirodė Alytaus miesto savivaldybės civilinės ir darbo saugos bei mobilizacijos specialistas Dalius Česynas, Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos Alytaus regiono aplinkos apsaugos departamento Alytaus miesto agentūros vadovas Jaunius Janonis. Kai kurie specialistai vėliau išvyko į ekstremalių situacijų komisijos posėdį miesto savivaldybėje.

„Šlaitai nesutvirtinti, deja, statybų procesas šioje vietoje vyko“, - Alytausgidas.lt naujienų portalui įvykį Ligoninės ir Žaliosios gatvėse, čia Alytaus miesto savivaldybės vykdomame projekte, įvertino prisistatyti nepanoręs specialistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų