REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karštą savaitgalį vykusiose LFF I lygos rungtynės ženkliai pakoregavo turnyrinę lentelę. Sėkmė ir toliau nenusigręžė nuo pirmaujančių Kauno „Stumbro" (21 taškas) ir Kėdainių „Nevėžio" (18 tšk.). Pergalės leido Kauno „Spyriui" (14 tšk.) ir Utenos „Uteniui" (13 tšk.) pakilti atitinkamai į trečią ir ketvirtą vietas. Dėl pralaimėjimo ir prastesnio įvarčių santykio Kazlų Rūdos „Šilas" (13 tšk.) nusirito dvejom pozicijom žemyn į penktą vietą, o Tauragės „Taurui" (11 tšk.) pakako pelnyto taško išlikti šešetuke.

REKLAMA
REKLAMA

Lyderiai taškų nebarsto

Septintą pergalę iš eilės iškovojo „Stumbras", svečiuose įveikęs „Šilutę" rezultatu 2:0. Mantas Varanauskas pirmajame kėlinyje suteikė kauniečiams įvarčio persvarą, o rungtynių pabaigoje Klaidо Janonio tikslus smūgis palaidojo šeimininkų viltis pakovoti bent dėl lygiųjų.

REKLAMA

„Nevėžis" išlaiko puikų įvarčių mušimo tempą ir grafiką, kurį pademonstravo susitikime prieš Jonavos „Lietavą". Iškovota pergalė 4:1 leido „Nevėžiui" išlaikyti 3 taškų distanciją nuo pirmosios vietos. Vieną kartą nukreipdamas kamuolį į „Lietavos" vartus, Modestas Atmanavičius tapo pačiu rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju su 6 įvarčiais.

„Nevėžio" - „Lietavos" rungtynių santrauka

Atkakli kova dėl trečiosios pozicijos

Centriniu VIII turo susitikimu galima pavadinti „Šilo" ir „Spyrio" dvikovą. Kazlų Rūdos klubas, turėjo dviejų taškų persvarą prieš svečius iš Kauno, tad lygiųjų būtų užtekę šeimininkams išsaugoti trečią vietą. Viskas nutiko atvirkščiai - „Spyrio" futbolininkai jau trečią rungtynių minutę pasižymėjo, o nepraėjus nė pusvalandžiui padvigubino persvarą. Kauniečių pergalė 2:0 sugražino juos į lygos trejetuką, o „Šilas" nusirito į penktą vietą.

REKLAMA
REKLAMA

„Šilo" kluptelėjimu pasinaudojo ir lygos debiutantai - „Utenio" futbolininkai, namuose sutriuškinę Panevėžio „Baltiją" rezultatu 4:0. Šeimininkai pirmajame kėlinyje, lyg uraganas, per 5 minučių intervalą pelnė 3 įvarčius, o kitame pridėjo vieną. Pirmasis Vitalijaus Kavaliausko smūgis buvo ypač įspūdingas, o paskutinis, Armando Breivės įvartis, leido debiutantams pirmą kartą šoktelėti į ketvirtą vietą.

„Utenio" - „Baltijos" rungtynių santrauka

Šansu priartėti prie lygos prizininkų gretų nepasinaudojo „Tauras", Panevėžyje susitikęs su vienais iš lygos autsaiderių - Radviliškio „Lokomotyvu". Nominalūs šeimininkai, „Lokomotyvo" futbolininkai, pasižymėjo pirmajame kėlinyje ir didžiąją popietės dalį išlaikė trapią persvarą. Tauragės klubas parodė savo „firminį" žaidimo elementą - išlygino rezultatą pačioje rungtynių pabaigoje. Galutinis rungtynių rezultatas 1:1 lėmė, jog „Tauras" pasiliko šeštoje lygos pozicijoje, o „Lokomotyvas" nutraukė 4 pralaimėtų rungtynių Panevėžyje seriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VIII rungtynių rezultatai:

43) Šilutė (Šilutė) - Stumbras (Kaunas) 0:2 (0:1)

Įvarčiai: 32 min. M. Varanauskas, 90 min. K. Janonis (Stumbras) Lokomotyvas (Radviliškis) - Tauras (Tauragė) 1:1 (1:0) Įvarčiai: 63 min. D. Šėgžda (Lokomotyvas); 87 min. E. Mejeris (Tauras)

Nevėžis (Kėdainiai) - Lietava (Jonava) 4:1 (2:0)

Įvarčiai: 21 min. N. Kestenis, 42 min. E. Kugys, 55 min. M. Juknevičius, 68 min. M. Atmanavičius (Nevėžis); 61 min. B. Spietinis (Lietava)

Šilas (Kazlų Rūda) - Spyris (Kaunas) 0:2 (0:2)

Įvarčiai: 3 min. L. Bružas, 26 min. T. Bučma (Spyris)

Utenis (Utena) - Baltija (Panevėžys) 4:0 (3:0)

Įvarčiai: 34 min. V. Kavaliauskas, 38 ir 39 min. L. Savastas, 61 min. A. Breivė (Utenis)

Rezultatyviausi žaidėjai:

1-2. Modestas Atmanavičius („Nevėžis") - 6 įvarčiai; Ramūnas Mačežinskas („Šilas") - 5

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų