REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Birželio 12 – liepos 13 dienomis Brazilijoje vyks FIFA pasaulio futbolo čempionatas, kur užvirs kovos tarp pajėgiausių planetos nacionalinių komandų. Kas pajėgs atimti iš ispanų karūną, kaip toli žengs brazilų, vokiečių, anglų ir kitos favoritėmis vadinomos rinktinės? Iki pasaulio pirmenybių likus mažiau nei mėnesiui Balsas.lt savo skaitytojams pasiūlė linksmą pramogą – išrinkti orakulą, kuris padėtų spėliojant turnyro rezultatus. Tai ne aštuonkojis, ne žuvytė, ne krabas ar žiurkė. Tai – orus žmogaus draugas žirgas.

REKLAMA
REKLAMA

Jojimo klubas „Laimingas žirgas“ redakcijai pasiūlė rinktis iš keturių skirtingų veislių žirgų – sportinio trakėno Libano, sunkaus maišyto žemaituko Liukso, širmos supratingos Laimės ir išdykėlio Šetlando ponio Preilos.

REKLAMA

Penkias dienas vykusiuose rinkimuose nuožmiausia kova užvirė tarp Libano ir Liukso. Vis dėlto daugiau gerbėjų sulaukė sunkiasvoris Liuksas (53 balsai), aplenkęs žirgą trakėną 8 balsais (45). Trečią ir ketvirtą vietą pasidalijo Preila ir Laimė, surinkusios po 27 balsus.

Nugalėtojas žaismingai spėliosiantis pasaulio futbolo čempionato rungtynių rezultatus – 8 metų Lietuvos sunkusis žirgas maišytas su žemaituku. Tai – ramus, lėtokas žirgas, jį sunkiau išraginti nei sustabdyti.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš keletą metų vos ant mėsininkų stalo neatsidūręs, tačiau laimingai išgelbėtas Liuksas – universalus. Jis gali būti kinkomas, gali šokinėti. Puikus žirgas žygiams. Anot šeimininkų, Liuksas nieko nesibaido ir gali kaip tankas eiti per krūmus, per vandenį. Tai – protingas, dominuojantis žirgas ir ne kiekvienas raitelis juo pajos – gali tiesiog sustoti ir nejudėti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų