REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G-taškas yra priekinėje vaginos dalyje, priklausomai nuo moters, gali būti 2,5-5cm gylyje, kartais ir giliau. Tai mažytė ir grublėta pupelės dydžio liauka, analogiška vyrų prostatai.

REKLAMA
REKLAMA

Lytiškai susijaudinus G-taško vieta gali padidėti iki riešuto dydžio, ypač nepaprastą malonumą tai atneša, jei mokate efektyviai valdyti šį tašką. Galite suteikti partnerei sparnus...

REKLAMA

G taško technika

Visų pirma, į partnerės vaginą įkiškite kelis pirštukus, geriausia – maždaug 5 centimetrų gylyje. Judėkite pirštais, sukite ratus; pasistenkite išlaikyti pastovų kontaktą (lietimąsi) su vaginos sienelėmis, taip labiau atpalaiduosite ir sujaudinsite moterį.

Beje, judėdami sukamaisiais judesiais, šiek tiek labiau spustelėkite vietą, esančią arčiausiai partnerės pilvo (ties 12 valanda). Nustoję judėti ratu, pirštų galiukais suimkite kiek gūbriuotą vietą prieš gaktikaulį, stimuliuokite pirštais spausdami į viršų, link pilvo. Tai – tiesioginė G taško stimuliacija, suteikianti puikių pojūčių, jei tik partneris geba subtiliai judėti pirštais.

REKLAMA
REKLAMA

Lėtai, keisdami tempą sukite ratus, kartas nuo karto stipriau bėgiokite pirmyn atgal, vėl sulėtinkite tempą... Stebėkite partnerės reakciją ir išveskite mylimąją iš proto!

Kita labai sėkminga, tačiau įgudimo reikalaujanti kombinacija: Įeikite į partnerę pirštu (ar keletu), judėkite iš ir į ją, kiekvieną kartą paliesdami ar suspausdami ir G taškelį. Svarbiausia čia – patogiausio ritmo radimas, judėkite stebėdami moters reakciją ir padovanosite jai nepakartojamą malonumą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų