REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prisijungusi Krymą Rusija tapo stipresnė, pareiškė PutinasRusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį, lankydamasis Kryme, kurį Rusija aneksavo kovo mėnesį, pareiškė, kad su Krymu Rusija tapo stipresnė.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybės galva priminė, kad prieš 230 metų, 1784 metų vasarį, imperatorės Jekaterinos vienas Juodosios jūros uostas tapo Sevastopoliu.

REKLAMA

„Rugsėjį minėsime didvyriškos Sevastopolio gynybos per Krymo karą 160-ąsias metines. Esu įsitikinęs, kad ir 2014-ieji pateks į jo metraštį, visos mūsų šalies metraštį kaip metai, kuriais čia gyvenančios tautos tvirtai apsisprendė būti kartu su Rusija. Tuo pačiu patvirtino savo ištikimybę istorinei tiesai ir mūsų protėvių atminimui“, – pabrėžė V.Putinas.

Pažymėjęs, kad laukia daug darbų, Rusijos prezidentas pažymėjo, jog visi sunkumai bus įveikti. „Nes mes esame kartu, vadinasi, mes tapome dar stipresni“, – pareiškė V.Putinas trumpoje kalboje, sakytoje po karinio parado Sevastopolyje.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų