REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Pietų Korėjos kelto, kuris nuskendo su šimtais moksleivių, išgelbėtas mokyklos direktoriaus pavaduotojas penktadienį buvo rastas negyvas ir manoma, kad jis nusižudė, pranešė policija.

REKLAMA
REKLAMA

Čindo salos policijos pareigūnai sakė, kad 52 metų direktoriaus pavaduotojo Kang Min-Kyu (Kango Minkju) palaikai buvo rasti netoli gimnazijos, kur apsistojo 268-ių vis dar dingusiais laikomų žmonių artimieji.

REKLAMA

Policija sakė, kad jo mirties priežastis dar tiriama, bet vietos žiniasklaida praneša, kad jis buvo rastas pasikoręs savo diržu ant medžio.

Naujienų agentūra „Yonhap“ pranešė, jog policija Kang Min-Kyu piniginėje rado savižudžio laišką, kuriame jis kalba apie kaltę, kad liko gyvas per tą tragediją.

„Išgyventi vienam yra pernelyg skausminga ... Prisiimu visą atsakomybę. Aš rengiau tą mokyklos ekskursiją“, - sakoma laiške, kurį citavo „Yonhap“.

REKLAMA
REKLAMA

Iš 475 žmonių, buvusių tame kelte, kuris apvirto trečiadienį ryte, 352 buvo moksleiviai iš mokyklos „Danwon“ Ansano mieste, esančiame į pietus nuo Seulo.

Mokiniai keltu plaukė į ekskursiją, į populiarią kurortinę Čedžu salą.

Direktoriaus pavaduotojas buvo tarp 179 žmonių, sugebėjusių ištrūkti iš kelto per kelias valandas prieš jo apvirtimą ir nuskendimą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų