REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

73 proc. skrydžių Nr. W62206 iš Londono Lutono į Budapeštą prasideda laiku

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje*, šiandien pasveikino dar vieną laiku pakilusį lėktuvą (skrydžio numeris W62206), kuris iš Londono į Budapeštą, kaip ir planuota, išvyko 14 val. 25 min. Londono laiku. Aviakompanija šį pareiškimą padarė pasaulio žiniasklaidoje pasklidus gandams, jog šis oro bendrovės skrydis yra labiausiai vėluojantis pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Sensacijų medžiotojai, siekiantys pasipelnyti iš keleivių skundų dėl skrydžių vėlavimo, paskleidė gandus būtent dėl šio „Wizz Air“ vykdomo skrydžio punktualumo: skaičiuojant, kad laiku išvyko tik tie lėktuvai, kurie pakilo anksčiau nei planuota. Nuo 2013 birželio 1 d. iki šiandienos beveik 50 proc. W62206 skrydžių prasidėjo laiku – 14 val. 25 min., ir dar 26 proc. – per 15 minučių nuo numatyto lėktuvo pakilimo laiko, kas pagal tarptautinius standartus ir Jungtinės Karalystės Civilinės aviacijos administracijos (CAA) nuostatas laikoma išvykimo laiku. Vasario mėnesį 88 proc. visų „Wizz Air“ skrydžių iš Lutono oro uosto prasidėjo laiku.

REKLAMA

„Pasklidę gandai dėl mūsų Londonas-Budapeštas krypties vykdomų skrydžių labai stebina, nes statistika rodo priešingai: šiandien suplanuotas minėtas skrydis iš Lutono oro uosto įvyko tiksliai pagal tvarkaraštį ir prisijungė prie kitų 73 proc. kasdien šia kryptimi laiku pakylančių lėktuvų. – sako „Wizz Air“ atstovas Danielis de Carvalho, – Visada esame suinteresuoti, kad mūsų klientai būtų patenkinti, todėl stengiamės, kad visi lėktuvai pakiltų laiku, nepaisant iš kurio oro uosto vykdomas skrydis. Lėktuvo pakilimas, ir dar svarbiau – orlaivio nusileidimas laiku yra du svarbiausi mūsų paslaugų kokybės svertai, kuriais kiekvieną dieną, šimtų skrydžių metu, džiaugiausi mūsų klientai. Beveik 80 proc. mūsų vykdomų skrydžių lėktuvų pakyla laiku.“

Oro bendrovė „Wizz Air“ iš Londono Lutono oro uosto vykdo skrydžius 28 kryptimis į Centrinę ir Rytų Europą. Pasak Danielio de Carvalho, gandas apie „Wizz Air“ skrydžio W62206 punktualumą tapo viena iš labiausiai diskutuojamų temų pasaulinėje žiniasklaidoje, kalbant apie lėktuvų skrydžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų