REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykiai su vyru pagal zodiako ženklą!

OŽIARAGIS

Ožiaragis tikriausiai pats didžiausias materialistas iš visų zodiako ženklų. Jis ambicingas, praktiškas, disciplinuotas, valingas, kantrus ir užsispyręs. Ožiaragis nesibaido sunkaus darbo, moka užsidirbti pinigų, juos kaupti ir investuoti. Pinigus jis sieja su saugumu, kuris jam labai svarbus. Ožiaragis dažnai laikosi nustatytos tvarkos, rutinos ar tradicijų, todėl vargu ar jums pavyks pakeisti jo nusistovėjusias pažiūras į gyvenimą. Po šiuo ženklu gimę vyrai pirmenybę teikia saugumui, pastovumui ir nemėgsta naujovių.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragiai nemėgsta skubėti, ir jei ko nors imasi, tai atlieka apdairiai, iš anksto apgalvoję kelis žingsnius į priekį. Ši savybė padeda Ožiaragiams pasiekti užsibrėžtų tikslų tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime. Apskritai Ožiaragių gyvenimas su amžiumi gerėja. Jie tampa išvaizdesni, o pasiekta padėtis visuomenėje suteikia jiems pasitikėjimo savimi. Jie turi gerą atmintį, subtilų intelektą ir nepasotinamą žinių troškimą.

REKLAMA

Ožiaragiai iš šalies atrodo ramūs, santūrūs ar net bejausmiai, bet jų viduje jausmai gali būti iki kraštutinumo intensyvūs. Jie gali jaustis be galo laimingi arba pulti į juodžiausią neviltį. Nenustebkite, jei norėsite su juo pasikalbėti, o jis jus tiesiog atstums, sakydamas, kad nori pabūti su savo mintimis ir jausmais.

Vyrai Ožiaragiai visai neromantiški ir nemoka žodžiais išreikšti savo jausmų. Į meilę jie dažnai žiūri kaip į darbą. Ožiaragis tikrai nėra pats aistringiausias meilužis. Nors jo viduje gali kunkuliuoti aistra, jis išlieka santūrus ir susitvardantis. Kaip vyras jis bus ištikimas, rūpestingas, labai konservatyvus ir truputi savimyla.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragiai gali vengti naujų pažinčių, nes bijo nežinomybės ir yra truputį drovūs. Tuokiasi vėlai, bet visam gyvenimui. Jie žino, kokio žmogaus jiems reikia, ir jį sutikę įsimyli iš pirmo žvilgsnio. Jų nežavi trumpalaikiai romanai, nes bijo būti įskaudinti. Yra pavydūs ir neatleidžia išdavystės.

Jei po šiuo ženklu gimęs vyras iš tiesų įsimyli, jis bus nepailstamai atkaklus ir sieks to žmogaus visokiais įmanomais būdais. Bet jeigu į jo pastangas nebus kreipiama dėmesio arba reaguosite neigiamai, tai gali sugriauti jo pasitikėjimą savimi. Kitą kartą jam bus kur kas sunkiau įsimylėti ir atverti širdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siedama gyvenimą su Ožiaragiu, turėkite omeny, kad jis yra valdingas ir mėgsta viską perimti į savo rankas. Ši savybė kontroliuoti kitus, gali erzinti ir netgi pykdyti, tačiau kaip minėjome, Ožiaragis remiasi savo nusistatytomis normomis ir pažiūromis, kurios vargiai yra pakeičiamos.

Ožiaragio gilus tikėjimas tradicijomis priverčia jį vertinti namus ir šeimą daug labiau nei laisvę ar liberalius pasirinkimus. Pirmenybę jis teikia tokiems santykiams, kurie jam suteikia pasitenkinimą, emocionalų saugumą ir visapusišką susidomėjimą.

Jei norite suvilioti šio ženklo atstovą, palaikykite jo norą kilti karjeros laiptais ir tapkite nepakeičiamu partneriu jūsų meilės lizdelyje. Laikykitės duoto žodžio, nesišvaistykite tuščiais pažadais, jam labai svarbu kad žodžiai sutaptų su darbais.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų