REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Džiugu, kad pasaulyje laimingai gyvena daugybė porų, kurios gali išsklaidyti kvailą mitą, jog meilė trunka tik tris metus... Kviečiame skaityti nuostabią istoriją apie amžiną meilę.

REKLAMA
REKLAMA

Užėjusi į kavinę pamačiau senuką, kuris valgė vienas, o priešais buvo pasistatęs nuotrauką. Priėjusi arčiau pamačiau, kad nuotraukoje šypsosi graži, jauna moteris.

REKLAMA

Nusprendžiau pakalbinti vyriškį ir galbūt su juo papietauti. Žinoma, supratau, kad nuotraukoje žmona, kuri, matyt, jau mirusi. Taip ir buvo, tačiau ši istorija nuostabi visai ne dėl to.

Jiedu susipažino būdami vos septyniolikos ir trumpai susitikinėjo, tačiau tik besimezganti meilė nutrūko prasidėjus karui - jau sulaukusį pilnametystės vyruką pakvietė į kariuomenę, o merginos šeima persikėlė į kitą miestą.

Apie jam patikusią merginą kareivėlis mąstė ne tik karo metu, bet ir po jo. Senukas man prisipažino, kad ištisą dešimtmetį jis nebandė kurti naujų santykių, su niekuo nesusitikinėjo, o tiesiog bandė surasti jo meilę ir atkurti jų santykius. Draugai sakė, kad jis beprotis, o jis tiesiog atsakydavo, kad yra beprotiškai įsimylėjęs.

REKLAMA
REKLAMA

Jam pavyko išsiaiškinti, kad merginos šeima persikėlė į Kaliforniją, tad jis, didelės vilties vedamas išsiruošė į didžiulę tiek plotu, tiek ir žmonių skaičiumi, Kalifornijos valstiją.

Klaidžiodamas nepažįstamomis gatvėmis vyriškis nusprendė apsikirpti ir nusiskusti, tad užėjo į artimiausią kirpyklėlę. Pokalbis su kirpėju vystėsi labai lengvai ir draugiškai, tad netrukus vyras jam atskleidė savo kelionės tikslą. Kirpėjas sustingo ir nieko nesakęs paskambino savo dukterėčiai, kuri netrukus įlėkė į kirpyklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo ji! Ir ji lygiai taip pat jo ieškojo ir laukė, nesukūrė šeimos, neturėjo jokių rimtų santykių. Stebuklingai susitikusi pora vėl ėmė bendrauti, netrukus susituokė ir santuokoje pragyveno 55 metus. Iki pat moters mirties.

Ji mirė prieš porą metų, tačiau jos vyras tiek per jos gimtadienį, tiek ir per vestuvių metines eina į jų mėgiamą kavinę prie namų, pavalgo ir išgeria kavos, o kartu su savimi visad nešasi ir žmonos nuotrauką, kad galėtų su ja pabendrauti bent jau mintimis.

Susižavėjusi ir susijaudinusi klausiau jo, kokia jų santykių ir meilės paslaptis ir nusišypsojęs jis atsakė, kad jiedu niekada nesipyko, bet labai daug diskutavo ir nepamiršdavo skirti vienas kitam dėmesio bei laikytis savo mažų tradicijų, kad ir tokių, kaip gimtadienio ir vestuvių metinių pietūs. Tokių, kurių šis mielas žmogus laikosi iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų