REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada teko šokti tyliojoje diskotekoje? Ne? Tuomet puiki galimybė tai padaryti bus kovą Londone esančiame aukščiausiame pastate Europos Sąjungoje – dangoraižyje „The Shard“, kuris kviečia linksmai pasišokti tokioje diskotekoje 69-ame aukšte.

REKLAMA
REKLAMA

O viskas, pasirodo, yra labai paprasta. Diskotekos metu gerą nuotaiką garantuos trys didžėjai. Tačiau vietoj įprastinės garso sistemos, muzika bus tam tikrais kanalais transliuojama į belaides ausines, kurias bus užsidėję į diskoteką atėję žmonės. Taigi, jei nepatiks vieno didžėjaus muzika, bus galima paprasčiausiai perjungti kanalą ir šokti pagal kito didžėjaus pasirinktą muziką.

REKLAMA

Na, o ką jau kalbėti apie galimybę šokant tuo pačiu metu grožėtis ir panoraminiais naktinio Londono vaizdais. Nerealus vakaras garantuotas!!!

Laikas: kovo 3, 5, 10, 17 ir 19 dienomis nuo 20 iki 23 val. Vieta: The Shard, Joiner St, London, SE1 9SP. Bilietai: dabar yra išskirtinė galimybė nusipirkti £35 kainuojančius bilietus, kuriuos reikia užsisakyti iki vasario 22 d. vidurnakčio. Bilietus galite užsisakyti paspaudę čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų