REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internetas, pigūs lėktuvo bilietai, specialūs pasiūlymai jaunimui – visa tai padaro pasaulio pažinimą paprastesnį, skatina jaunus žmones keliauti. Tačiau kelionės tai taip pat ir prabanga. Turi investuoti ne tik savo pinigus, kurių labai didelio pertekliaus dažniausiai neturi, bet ir laiką. Šiuolaikiniai žmonės sako, kad kol jaunas, tai reikia važiuoti į užsienį ir „užsikalti“ kuo daugiau pinigų, tada nusipirkti automobilį, tada pastatyti namą ir tik po to jau galima pagalvoti apie pramogines keliones. Kai kuriems toks gyvenimo modelis tinka ir patinka, tačiau šį straipsnį skiriu tiems, kas nori pažinti pasaulį dabar, pramogauti dabar, neišleisti nei cento, tobulėti ir uždarbiauti tuo pat metu, rašo kelionių tinklalapis makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tai įmanoma?

Jei esi iš tų žmonių, kurie mėgstabendrauti su įvairiais žmonėmis, būti dėmesio centre ar tiesiog organizuoti draugus bendrai veiklai, keliauti, tai Tau tikrai reiktų išbandyti save viešbučio animatoriaus pozicijoje. Kodėl? Nes tai yra jo darbo kasdienybė – organizuoti ir skatinti4-5* kurortinių viešbučių svečius kartu aktyviai leisti laiką. Ir kas smagiausia, už tai ne tik moka algą, bet ir suteikia apgyvendinimą, maitinimą, skiria premijas. O geri animatoriai gauna nuo savo klientų įvairių dovanų, arbatpinigių ir yra nemokamai kviečiamiį pažintines ekskursijas.

REKLAMA

Kur galima keliauti?

STAGEMAN, mokymų ir įdarbinimo įmonė Europoje, šiuo metu turi virš 300 darbo pasiūlymų Ispanijoje, Egipte, Turkijoje, Tunise, Graikijoje, Dominikos Respublikoje, Brazilijoje. Gali būti, kad, kai skaitai šį straipsnį, šalių, kur galėtum dirbti, yra dar daugiau.Pastoviai plečiame savo partnerių ratą, tad patikrink: STAGEMAN darbo pasiūlymai.

Ką turiu padaryti?

Jei nori tokio darbo, tai privalai dalyvauti viešbučio animatoriaus atrankoje. Aišku, įmanoma įsidarbinti ir be atrankos, tačiau taip įdarbina tik prastesni viešbučiai. Be to, visada pirmenybė teikiama žmonėms, kurių sugebėjimus gali pamatyti realybėje, o ne tik iš CV ar nuotraukos.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji tokia atranka/kastingas vyks vasario 15 d. Vilniuje su tiesioginiu darbdaviu iš Ispanijos. Kitos atrankos, su kitais darbdaviais, bus kovo ir balandžio pradžioje. Daugiau informacijos apie animatorių atrankas gali rasti: STAGEMAN animatorių kastingas.

Svarbu žinoti – STAGEMAN Lietuva netaiko jokių komisinių, tarpininkavimo ar kitų mokesčių.

Kokie yra reikalavimai kandidatams?

· Noras dirbti tokį darbą – skatinti poilsiautojus kartu linksmintis, nuolat turėti energijos ir geros nuotaikos.

· Užsienio kalbų mokėjimas – privaloma yra anglų kalba ir rusų/ prancūzų/ vokiečių/ ispanų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

· Galimybė išvykti 2 ir daugiau mėnesių.

· Savo sugebėjimų pademonstravimasatrankoje/kastinge.

Kaip pasiruošti?

Pirmiausia užsiregistruok ir užpildyk CV viešbučių animatorių duomenų bazėje Work&Fun. Tada atsiųsk nuorodą į savo CV el. paštu [email protected]. Gausi atsakymą su daugiau informacijos.

Jeigu neturi daugpatirties poilsio ir renginių organizavimo sferoje ar norėtum labiau pasiruošti atrankai, tai rekomenduoju sudalyvauti praktiniuose mokymuose. Tai puikus būdas ne tik pasiruošti atrankai, bet ir patikrinti save, gauti patarimusiš patyrusio trenerio ir „ant savo kailio“ išbandyti, kaip atrodo tipinė animatoriaus diena (mokymai praktiniai ir viskas vyksta anglų kalba su treneriu iš užsienio). Be to, gautum tarptautinį sertifikatą, kuris vertinamas tiesioginių darbdavių.

Taip pat apsilankyk STAGEMAN Lietuva Facebook puslapyje, kur susipažinsi su kitais esamais ir būsimais animatoriais ir gausi patarimų, kaip įveikti atranką ir gerai dirbti animatoriaus darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų