REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas žmogus – savitas, bet yra žvaigždžių nulemtų būdo savybių, kurias reikia žinoti, išmokti suvaldyti ir harmonizuoti. Šie astrologo pateikti apibūdinimai – vienas iš būdų akivaizdžiai susipažinti su savo tamsiosiomis pusėmis, bet visiškai nereiškia, kad tai yra būdinga Jums.

Kiekvienas žmogus – savitas, bet yra žvaigždžių nulemtų būdo savybių, kurias reikia žinoti, išmokti suvaldyti ir harmonizuoti. Šie astrologo pateikti apibūdinimai – vienas iš būdų akivaizdžiai susipažinti su savo tamsiosiomis pusėmis, bet visiškai nereiškia, kad tai yra būdinga Jums.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomi paralelė buvo „nutiesta“ tarp zodiako ženklų ir jų pasirenkamo būdo keršyti. Pasirodo, kad čia yra ryšys, todėl vertėtų susipažinti su šiuo straipsniu, prieš pradedant sužadinti pyktį ir norą keršyti.

REKLAMA

Avinas

Avinas paprasčiausiai po valandos tai gali pamiršti, o kitą dieną, lyg nieko ir nebuvo atsitikę, glėbesčiuotis ir plepėti su įžeidėju. O pasiekti, kad Avinui kiltų noras keršyti, reikia pakankamai ilgai, rimtai, nuosekliai ir kryptingai jį vesti iš kantrybės.

Pvz., kas dieną garsiai pasakoti apie jo silpnąsias puses, bet tai daryti tuo momentu, kai šalia yra jį žavintis žmogus. Tada jūs iš tiesų gausite į ausį, bet jei jums dar bus drąsos tokią veiklą tęsti ir toliau, tai Avinas panorės jus sunaikinti. Būtent taip. Avino kerštas visuomet radikalus. Jis niekada nenusileis iki smulkių niekšybių. Avinui reikia tik vieno: kad keršto objektas išnyktų, liautųsi egzistavęs mažų mažiausiai jo akiratyje. Ir to Avinas nuosekliai sieks.

REKLAMA
REKLAMA

– Pone, jūs turite mirti.

– O gal galima kitaip? Gal jus tenkins nukirsti ranką ar ausį? Na, prašau...

– Ne, pone, jūs turite mirti.

Ir apskritai, priversti jus mažiausiai pereiti į kitą darbą, o gal ir su visa šeima išvykti į kitą miestą, nusprendęs atkeršyti Avinas, tikrai gali. Ir, tarp kitko, charakteringa, kad pats Avinas tai laikys ne kerštu, bet savigyna.

Jautis

Kad Jaučiui būtų sužadintas keršto jausmas taip pat reikia nemažai pasistengti. Jautis įsitikina, kad žmogus yra niekšas, tik nuodugniai išanalizavęs statistinę informaciją. Bet keršija jis žymiai išradingiau negu Avinai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikėtina, taip yra dėl to, kad Jaučio ženklas yra poroje su Skorpionu. Jaučio kerštas yra planingas – jis uždaro visus kelius skriaudikui. Jaučio ženklo atstovai dažnai užsiima vadovaujamąja veikla, pvz.: organizuoja vakarėlius, vaišina, priima į savo namus, įveda madą. Bet tai visiškai nereiškia, kad jie yra lyderiai. Jie paprasčiausia turi svarią ir pagrįstą nuomonę, todėl naujiems žmonėms ar naujam skoniui savo nuomonės neprimes. Jie toleruos arba netoleruos tai, ką pateikia kiti. Todėl būkite pasirengę, kad Jautis jus kategoriškai atmes visur ir visada, kur tik gali pasiekti. O tai jau reiškia, kad pasiliksite be deserto ir tapsite izoliuotas. Jeigu jau kažkas stengsis jus užstoti, tai Jautis „išbrauks“ ir jį – ir taip iki dvyliktos kartos... Ir sankcijos nebus atšauktos beveik niekada. O tam, kad vėl užsitarnautumėte Jaučio simpatijas ir pagarbą, reiks tiek čiulbėti, kad geriau iš karto pasikart...

REKLAMA

 

Dvyniai

Tai pagrindinė Zodiako rato opa... Reikalas tas, kad dauguma Dvynių tiesiog dega aistra ir nori būti gerbiami, o jų taip nevertina... Taigi priversti Dvynį užsiplieksti keršto ugnimi yra visai paprasta... Na, o nusipelnius Dvynio keršto, greičiausiai tapsite neįtikėtinų gandų ir paskalų, iškreiptai lėkštos ir neslepiamos dezinformacijos objektu.

Jaunas Dvynys gali net šokti muštis su lenkiančių jį jėga priešininku, bet po kelių minučių šis jau šlubčios kampe. Bet jei tai būtų kompiuterinės muštynės, tai Dvynys suriestų bet ką.

REKLAMA

Reikia turėti omenyje, kad Dvynio nuotaikos kinta greičiau nei oras. Ryte pasiruošęs jums keršyti iki pensijos, jau per pietus gali pasiūlyti naudingą „reikaliuką“ ir dalytis su jumis naujai sugalvotomis paskalomis apie naują objektą, pasirinktą kerštui.

Tarp kitko, jei nusprendėte, kad Dvynio keršto bijoti nereikia, tai klystate. Pirmiausiai todėl, kad žmonės linkę tikėti net pačiais neįtikinamiausiais dalykais, antra, Dvyniai, paprasčiausiai gali apie visus žinoti viską, ir kurdami naujas paskalas gali išduoti, kas tikrai yra skaudu jums, arba kas kompromituotų– ir visai to patys net neįtartų. Apskritai, supratimas apie tai, kad valdantis informaciją valdo pasaulį, yra tik „veikėjų“ instinktai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pats paprasčiausias ir labiausiai naudojamas keršto išreiškimo būdas – išeit į šaltą naktį, net be kepurės, kad visi pasijustų blogai. Naudojasi tuo esant bet kokiai priežasčiai ir be priežasties – pagal nuotaiką. Tam priskiriamas ir visiškas santykių nutraukimas. „Vėžišku“ atveju tai reiškia, kad Vėžys apskritai į jus nereaguos – niekaip ir niekad, netgi jei jūs jo akivaizdoje skęsite.

Tarp kitko, tikimybė, kad Vėžys jums atleis, netgi jei nuoskauda buvo menka, yra kraštutinai maža. Na, o jei Vėžį užkabintumėte rimtai, tai pasekmės gali būti visai neįtikėtinos. Suvokdami savo menką jėgą, Vėžiai net tam, kad užmuštų tarakoną, gali panaudoti sunkiąją artileriją, o ką kalbėti apie rimtesnius priešus. Kerštaudamas Vėžys artimiausiame tvenkinyje paskandintų kieno nors rankinę ar sudegintų vertingą informaciją– kad tik būtų „Vėžiška“.

REKLAMA

Na, jau nekalbant apie fizinį kerštą. Jei jau reikalas pakryps iki muštynių – bus pasitelktas laužtuvas, kėdė su metalinėmis kojomis, ar kažkas panašaus... Vėžio pyktis baisus. Bet baisus ne Vėžio kerštas, o Vėžio nuoskauda kaip objektas. Šis sutvėrimas žiūrės į jus priekaištingai didelėmis ašarotomis akimis ir jums bus gėda!

Užglaistyti savo kaltės jums nepavyks, todėl jus grauš sąžinė.

Liūtas

Kad būtų sukeltas keršto jausmas Liūtui, reikia paprasčiausiai jį rimtai apgauti. Apgauti Liūtą – tai tarsi nusispjauti, reikia tik panorėti. Kitas klausimas – ar jums to reikia? Liūto kerštas (net lengvos formos) baisus kaip mirtis, o keršto vykdymas – triuškinantis, bet iki to prieinama retai. Pats negudriausias liūto kerštas – akivaizdus demonstravimas, kad jūs esate visiškas menkysta ir dar blogiau. Liūtas viešai demonstruoja, kiek geriau už jus dirba. Netgi jei jis niekada nedirbo tokio darbo, kokį dirbate jūs, tam, kad pademonstruotų jūsų menkumą, jis įsigudrina atlikti tai geriau nei jūs. Liūtams būdinga įžeidinėti ir išvilkti į dienos šviesą skriaudiką – jie viešai „išriaumoja“, ką apie jus mano.

REKLAMA

Bet vėl gi, aplinkinių simpatijos visuomet yra Liūto pusėje. Šitaip lengvas Liūto entuziazmas išsisemia, bet kerštas nesibaigia, ir nesustos prieš jokią kliūtį. Jus pradės persekioti asmenybės, kurios, pasirodo, yra Liūto artimi draugai (pvz.: per egzaminus institute). Jus paliks pažįstami, „ketvirčiuos“ tamsiosios jėgos iš anapus....

Ir visur matysis baisus Liūtiškas pėdsakas. Bėgant laikui apsirgsite šizofrenija ir pradėsite matyti liūto pokštus visur ir visada.

 

Mergelė

Sunku pasakyti, ką reikia padaryti, kad Mergelė imtų keršyti, bet polinkį tam šio ženklo atstovai turi. Tarp kitko, keršija Mergelės iškreiptais būdais. Jei matėte filmą apie Sergejų Lazo, kurį japonai sudegino traukinio krosnyje, tai maždaug galite įsivaizduoti, ką gali padaryti žmogui „Mergeliška“ fantazija, nes Japonija yra Mergelės šalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atsiminkite, kad buvo tokia graži vazelė su skylutėmis, skirta priešininko galvai. Idėja pumpuoti vandenį per žmogaus ausis irgi gera. Apskritai, ko tik nesugalvosi, susirūpinęs rimtai „Mergeliškai“. Buitinis Mergelių kerštas taip pat išradingas, bet išsiskiria viena įdomia detale: žmogus, kuriam keršijama, sužino apie tai paskutinis. Pavyzdžiui, įforminus kokius ilgai lauktus dokumentus ir padarius menkutę, nieko nekeičiančią klaidą, jus privers padaryti viską iš naujo – visi pragaro ratai bus pakartoti „Mergeliškai“: viskas iškart neaišku, bet su triuškinančia pabaiga.

REKLAMA

Mergelės linkusios rinktis kerštui oficialius metodus. T.y., jei įskaudinsite Mergelę, o ji turi galimybę apie tai pranešti oficialioms instancijom – tai visiškai tikėtina, kad ji tai padarys. Žinomas dar vienas metodas – apžavėti asmenį: daryti tai išskirtinai iki visiško aukos išsekinimo.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovai greitai įsižeidžia, bet rimtai keršyti jie nemoka. Tai daugiau primena vaikišką variantą: ach tu mane taip, o aš tave taip. Na, panašiai, kaip: pasiimk savo žaislus ir eik į savo kiemą. Kuomet Svarstyklės nusprendžia, kad jau pasiekė savo rūstybės ir kerštingumo dugną, tai tik tada auka, į kurią nukreiptas kerštas, pradeda suvokti, kad jam yra keršijama.

REKLAMA

Dar vertėtų pridurti, kad Svarstyklės stabdydamos nuo jų priklausančias galimybes praranda galimybę kontroliuoti tą, kuriam ruošėsi atkeršyti, ir kerštas tampa praktiškai neįmanomas. Kraštutiniu atveju Svarstyklės skriaudėją pasikvies pasikalbėti. Pateiks savo kaltinimus ir pareikalaus pasiaiškinti. Svarbiausia – išsiaiškinti. Juk ne visi tokie sąžiningi kaip Svarstyklės...

Kita vertus, viena stipri pusė, kuria gali panaudoti Svarstyklės kerštui – baisiam ir siaubingam – visgi yra. Jie gali meistriškai „atmušti“ mylimą ir brangų skriaudėjui žmogų.

REKLAMA
REKLAMA

 

Skorpionas

Šis ženklas tradiciškai laikomas kerštingumo viršūne. Nors ir nepelnytai. Iš tiesų žymiai kerštingesnės yra Žuvys, bet to niekas nežino. Tikras normalus Skorpionas išsiskiria tuo, kad jam rūpi viskas. Jam visur reikia kišti nosį, jis nori kontroliuoti ir žinoti. Be to, skorpionas iš prigimties yra apdovanotas įžvalgumu – jis kiaurai mato net tai, ką jūs nuo jo slepiate. Užkliūti už jo interesų nesudėtinga, tada Skorpionas užsidega ir bėga kandžiotis. O šie kandžiojimaisi būna įvairūs, bet skiriasi tuo, kad jo pagrindinis tikslas ne nukenksminti priešininką, bet padaryti didelę moralinę traumą, na gal ir fizinę, kuri kamuos iki dienų galo. Dėl šios priežasties laikosi principo – mušk savus, kad kiti bijotų. Na, tai ir patogiau, bet nė vienas Skorpionas nepamiršta patepti padarytos žaizdos balzamu, nes objektas, ko gero, dar siena atsitvers, ar nuo kabliuko nutrūks.... Geriau lai lieka patogia auka.

Vienintelis, kas turi imunitetą prieš Skorpiono geluonį, yra Dvyniai – dauguma jų neturi „dvasinės gelmės“, kurią gali užkabinti Skorpionas: pastarasis juos kabina, bet Dvyniai patys šia tema juokauja, tarsi jiems padus kutena, o ne rimtai kanda.

REKLAMA

 

Šaulys

Tai keršijimo velniukas, kurio niekas negaudo. Na, tarsi jis būtų laimingas, jei dėl tiesos ir principo visus sukapotų. Kol jie svarsto apie teisybę ir principus, žiūrėk ir kapot nebėra ką. O svarbiausia – jie negali vykdyti susidorojimo, jei nėra žmonių sambūrio, nes kitaip jiems neįdomu...

Dėl tos pačios teisybės jiems pirmiausia reikia surinkti visą minią, paaiškinti visiems, kad pažiūrėtų, koks niekšas yra Šaulio skriaudikas ir jį sudraskyti...

Tiesa, visi, kurie apsirgę principais, yra pykčio nešiotojai. Todėl, jeigu sutiks skriaudėją po dvidešimties metų ir dar bus palanki proga atsigriebti, tai jie su dideliu džiugesiu, net akimi nemirktelėję, jį sudoros. Šauliai mėgsta „biurokratinį“ kerštą. Sakysim, jums reikia gauti pažymą, kad šiais metais pasiskiepijote nuo gripo, o tai tetulei kažkada užlipote ant nuospaudos, tai jai ji dabar atsilygins su kaupu... Ir, tarp kitko, pagal visas taisykles, kad gautumėte šią pažymą, apeisite visus trisdešimt pragaro ratų, o surinkę visas pažymas apie savo kilmę iki dvyliktos kartos ir dar turėsite pateikti dokumentą, kad į šią pažymą turite teisę. O po to ji dar trejus metus svarstys, derins dešimtyje komisijų ir sugalvos visokiausių bjaurasčių... Vėliau išduos pažymą be antspaudo ir lieps nuvažiuoti vieno antspaudo į vieną miesto galą, o kito antspaudo į kitą, o pati „pamirš“ paskambinti, kad tą antspaudą uždėtų...

REKLAMA

Ožiaragis

Ką reiktų padaryti, kad Ožiaragis imtų keršyti, net sunku įsivaizduoti... Šių žmonių praktiškai nėra kaip pasiekti, jie patys pasieks visus. Na, gerai, pavyzdžiui, jums pavyko išvesti iš pusiausvyros Ožiaragį... Tai blogai. Keršto vis vien nebus. Bet bus nuodugnus išgyvendinimas iš visų Ožiaragiui pasiekiamų vietų.

Bet visiškai nereiškia, kad Ožiaragis kažką darys kryptingai. Paprasčiausiai Ožiaragis, greičiausiai spėjo ten prisikasti žymiai anksčiau ir geriau, o jau tada visos svirtelės jo rankose... Bet tai tik smulkmenos. Bet būna ir rimčiau. Tai tas atvejis, kad jums pavyko sukelti nepaaiškinamą Ožiaragio pasišlykštėjimą ir stiprią antipatiją – einančią iki beprotybės. Tada Ožiaragis geba viską kaip Mergelė, tik didesniu mastu. T.y., jeigu Mergelė pasitenkins užsukusi jūsų „lašelinės kranelį“ ir išeis pro duris, tai Ožiaragis pakeis lašelinės turinį į kažkokį tirpalą ir ramiai atsisėdęs stebės stebės kas vyksta. Įveikti Ožiaragio kerštą galima tik bombarduojant Ožiaragio buvimo vietą trijų šimtų kilometrų spinduliu. Bet ir tai, dar reiktų įsitikinti, ar Ožiaragis neturi reikiamos „rankos“ komandoje, kuri vykdo šį bombardavimą, kas visai tikėtina.

REKLAMA

Ir ką gi čia pasakoti – pažiūrėkite „Šerloko Holmso“ seriją apie tipišką Ožiaragį – Moriartį.

Vandenis

Keršyti Vandeniai nemėgsta ir nemoka. Kai kurie šio ženklo atstovai gali išduoti, pakišti, apgauti, bet daro jie tai ne iš keršto, bet tiesiog šiaip sau – dėl meilės menui ir ar dėl įsitvirtinimo. Priversti Vandenį keršyti praktiškai neįmanoma.

Šis ženklas turi įgimtą, gilų humoro jausmą – jo atstovai išties paliks jus kvailio vietoje, dar iki to kol juos pasieksite. Jei jums patinka, galite tai vadinti kerštu, bet jie taip negalvoja. Tipinis Vandenis, tai toks tipas kaip filmo „Vienas namuose“. T.y jis jus suvystys, kai to net patys neįtarsite. Jis turi kažkokias neįtikėtinas savybes, kad bet kuris artimas kontaktas gali baigtis rimta trauma, o jei jau turite blogų kėslų – ypač. Pvz: tykote patyliukais iš nugaros pusės Vandenio link, jis kažkodėl būtent tuo momentu atsimena mokantis atlikti saltą. Kas bus? Na taip, Vandenis papuls jums į galvą su batais ir po to gailestingai nuveš į med. punktą, kur atsimins, kad jis moka tvarstyti ir netyčia taip subintuos, kad pamiršite kaip kvėpuoti, o kada atsiminsite – bus vėlu... Sveikatos ministerija perspėja...

REKLAMA

Žuvys

Normalią žuvį įžeisti yra paprasta. Bet įskaudinti, kad Žuvis panorėtų keršyti, gali tik labai artimas žmogus, nes apie kitus įžeidimus Žuvys pamiršta palyginti lengvai. O keršija Žuvys visai įmanomais būdais išskyrus matomus. Jos rezga intrigas, praplaukia skriaudėjui kelią ten kur jis mažiausiai tikisi ir apsunkina jam gyvenimą visokiausiais sugalvotais būdais. Pats paprasčiausias – vaikščioti nuskriausto vaiko mina ir visiems pasakoti, koks Jūs negeras. Tai žuviai sekasi lengvai ir natūraliai, nes „įsiskaudina“ iš tiesų nuoširdžiai. O tai reiškia, kad žmonės ilgai apie jus galvos blogai. O jei to Žuviai pasirodys maža, tai ji gali suvelti tokį apkalbų kamuolį, neblogiau nei dvyniai, net gi geriau, nes žuvų apkalbos kur kas natūralesnės, nei Dvynių – pirmiausia visiškai nepaneigiamos dėl tankios miglos ir nepasakymo – tai antra.

O turėdama didelę nuoskaudą Žuvis gali suvaidinti, kad visiškai ant Jūsų nepyksta, o po to vaizduodama, kad nuoširdžiai nori padėti, pripasakoti tokių pasakų ir suteikt patarimų įvairiais klausimais, kad dar ilgai srėbsite košę kurią pats išsivirėt.

Tarp kitko apkaltinti Žuvies vis vien negalėsite – jau ji pasistengs tuo, kad sukurt savo slidžias kalbas taip, kad turėtų kur atsitraukti, na juk ji jus perspėjo, kad ši informacija yra nepatikrinta. Ne blogiau Skorpiono, ji moka užkabinti skaudamas vietas. Neblogiau nei Šaulys gali nukankinti biurokratinėmis kančiomis. Ne blogiau nei Svarstyklės sužaisti intelektualiais būdais, nors neturi net intelekto užuomazgų, nes gyvena savo susikurtoje vertybių sistemoje, kuri nepasiduoda visuomenės priimtai analizei.

dykai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų