REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei vos sugebate gražiai atsipjauti dešros ant sumuštinio, tikrai įvertinsite meistrų, kurie Londone tris dienas pjaustys skulptūras iš ledo, sugebėjimus. Kaltais ir grandininiais pjūklais apsiginklavę individualūs meistrai ir jų komandos kovos tarpusavy ir su laiku, kad sukurtų tikrų ledo šedevrų.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai skelbia, kad šiais metais Londono ledo skulptūrų festivalio temos – Nuostabioji mada ir Upės gyvenimas. Meistrai skulptūras pjaustys iš iki dviejų metrų aukščio sieksiančių ledo luotų. Jie nemokamai mokys suaugusiuosius ir vaikus nuo 12 metų, kaip patiems išpjaustyti ledo skulptūrų iš nedidelio ledo luito.

REKLAMA

Be to, renginio metu bus galima pasigrožėti šalimais įrengta neįprasta į vėją reaguojančia kalėdine LED šviesų instaliacija.

Laikas: sausio 10-12 d. d. Sausio 10 d. – 12:00 val., sausio 11 d. – 10:00 val., o sausio 12 d. – 12:00 val. Vieta: Wood Wharf, 100 Preston's Rd, London, E14 9SB. Bilietai: renginys nemokamas Daugiau informacijos: http://www.londonicesculptingfestival.co.uk/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų