REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologė: 2014-ieji Lietuvai bus patys sėkmingiausi nuo pat Nepriklausomybės atkūrimo

V. Budraitytė: šiemet ypatingai džiugins Lietuvos jaunimas, o prezidento rinkimuose II-o turo neprireiks

Ką 2014-ieji – Žaliojo medinio arklio metai atneš Lietuvai? Ir kam sėkmė nusišypsos per Prezidento rinkimus? Garsi astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė teigia, kad šie metai tarsi kuria tam tikrą pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės, o progų patirti džiaugsmo turėsime daugelis.

Ką 2014-ieji – Žaliojo medinio arklio metai atneš Lietuvai? Ir kam sėkmė nusišypsos per Prezidento rinkimus? Garsi astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė teigia, kad šie metai tarsi kuria tam tikrą pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės, o progų patirti džiaugsmo turėsime daugelis.

REKLAMA

Sėkmė šypsosis triūsiantiems

„Šiais, žaliojo mėlynojo medinio arklio metais grįš sėkmė pas tuos, kuriems nesisekė Gyvatės metais. Tai vyks nuo vasario pabaigos–kovo pradžios. Pirmiausiai sėkmę pajus verslininkai, parduodantys sveikatos priežiūros priemones, propaguojantys sveiką gyvenseną, ekologiją. Kovo pabaigoje suklestės mokytojai, dėstytojai, ypač seksis dirbantiems nekilnojamojo turto srityje. Rugpjūtį fortūna atsigręš į rašytojus, žurnalistus ir įvairių sričių menininkus“, – naujienų portalui balsas.lt sakė astrologė. Nesvarbu ką veikiate, kokiam Zodiako ženklui priklausote, ramybės šiais metais nesitikėkite. Pasyvusis laikas baigėsi, ir šiemet teks suktis nuo ryto iki vakaro, prognozuoja V. Budraitytė.

Lietuvos jaunimas stebins pasaulį

Lietuvai šie metai bus patys sėkmingiausi per visą nepriklausomybės laikotarpį. 2014-aisiais bus sukurtos geresnės sąlygos smulkiajam verslui, daugiau žmonių ryšis dirbti namų valdose. Gali ženkliai padaugėti mažų šeimyninių įmonėlių.

REKLAMA
REKLAMA

Didelio pripažinimo ir aukso medalių sulauks ne tik mūsų sportininkai, bet ir mokslininkai bei menininkai. Tam ypač palankus metas prasidės nuo rugpjūčio.

REKLAMA

Lietuva sudarys gana palankias sutartis, o metų pabaiga bus ypač sėkminga – bus sudaryta ilgalaikė sutartis su nekatalikišku kraštu, greičiausiai su Kinija ar Japonija.

2014-ieji bus pirmieji metai, kai daugiau jaunimo iš šalies išvažiuos mokytis planuodami grįžti, o ne dirbti juodo, prasto darbo. Mūsų jaunimas stebins pasaulį savo moksliniais ir kūrybiniais sugebėjimais.

Šiemet geros žinios sulauks vyresnio amžiaus žmonės. Rudens pabaigoje padidės pensijos ar bus grąžinti neišmokėti pinigai. Artimiausiais metais senjorų gerovė stipriai pagerės. Tokių ekonominių duobių, kaip buvo paskutiniais metais, nebebus. Suaktyvės nekilnojamojo turto įsigijimas. Pagyvės prekyba.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiausias laikotarpis – Prezidento rinkimai

Sunkiausias periodas bus Lietuvos Prezidento rinkimų metu. Išorės priešai kiršins žmones, „demaskuos blogiečius“. Panaši situacija pasikartos spalio pabaigoje. Sunkiausi mėnesiai Lietuvai bus sausis, nuo balandžio pabaigos iki gegužės vidurio ir spalis.

Artimiausius 5 metus Lietuvai vadovaus D. Grybauskaitė

Lietuvos Prezidento rinkimai neabejotinai bus vienas svarbiausių 2014 metų mūsų šalies politinių įvykių. Todėl portalas balsas.lt paprašė astrologę V. Budraitytę išsamiau pakomentuoti, ką per juos lydės sėkmė, o nuo ko ji galbūt susisuks.

Tiesa, kol kas žinomas tik vienas pretendentas, susikausiantis dėl teisės penkeriems metams įsikurti rūmuose Daukanto aikštėje – jau oficialiai įregistruotas tik Seimo narys „darbietis“ Artūras Paulauskas. Oficialiai. Dabartinė šalies vadovė Dalia Grybauskaitė savo sprendimą, ar sieks antros kadencijos, yra pažadėjusi paskelbti sausio pabaigoje ar vasario pradžioje, ką nuspręs partija, laukia ambicijų pakovoti dėl aukščiausiojo posto neslepiantis socialdemokratas Zigmantas Balčytis. Kas bus kiti, kol kas galima tik spėlioti. Tai gali šiek tiek apsunkinti prognozuotojo darbą, tačiau V. Budraitytė sako, kad pergalės džiaugsmo jiems nebus lemta patirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Prezidento rinkimus laimės dabartinė šalies vadovė D. Grybauskaitė. Tai absoliutus lyderis. Ir rinkimų data jai labai palanki, ir visi 2014 metai jai bus labai geri. Taigi, ji šauniai atidirbs Lietuvai dar penkerius metus. O vėliau jos Lietuvoje jau nematau – ji bus Europos, pasaulinio lygio politikė“, – paprašyta pasidalyti įžvalgomis apie gegužę vyksiančius Lietuvos Prezidento rinkimus sakė V. Budraitytė.

Paklausta, ar rinkimuose kaip partijos „Tvarka ir teisingumas“ kandidatas dalyvaus nušalintasis prezidentas Rolandas Paksas, ji užtikrino, kad R. Paksas tikrai nedalyvaus.

„Labai geras europarlamentaro Zigmanto Balčyčio horoskopas. Jis tikrai geras politikas, bet Lietuvoje jis nėra ryški figūra. Turi kažką ypatinga turėti žmogus, kuris ruošiasi būti prezidentu. O kiti – tiek Valentinas Mazuronis, tiek kuris kitas, kas bedalyvautų rinkimuose – nė vienas pretendentas daugumai Lietuvos žmonių nebus įdomus, nes yra ryški lyderė“,– portalui balsas.lt sakė V. Budraitytė. Jos nuomone, kandidatų bus nemažai, bet „jie dalyvaus tik dėl reklamos, nes visi supranta, kad sėkmės tikėtis neverta“. Antro turo tikriausiai neprireiks, pasikliaudama savo nuojauta, pridūrė astrologė.

REKLAMA

„O kitus Prezidento rinkimus, kurie vyks dar po 5 metų, laimės Algirdas Butkevičius. Aš manau, kad jis šį kartą ir nedalyvaus dėl to, kad nebūtų 2-o turo, nes vis tiek šiais metais nelaimės“, – savo įžvalgomis dalijosi V. Budraitytė.

Belieka prisiminti, kad astrologai, kaip ir aiškiaregiai, visuomet pabrėžia, jog tai, ką jie sako – prognozė, sudaryta remiantis tuo metu turima informacija, kuri, pavyzdžiui, gimimo valanda ir minutė, gali būti ne visai tiksli. Kita vertus, prognozė atspindinti tuo metu susiklosčiusią situaciją, kuri gali ir pasikeisti: politiko, kaip ir kiekvieno žmogaus gyvenime gali nutikti nenumatytų įvykių, o Lietuvos, kaip ir kiekvienos kitos šalies padangėje gali įsižiebti nauja ryški politikos žvaigždė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų