REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologė V. Budraitytė: šiemet sėkmė nusišypsos visiems, kurie suksis nuo ryto iki vakaro

Prognozė 12 Zodiako ženklų: kada kurti šeimą, dirbti ir ilsėtis

Žaliojo medinio arklio metai nebus nei ypatingai geri, nei labai blogi. Jie tarsi kuria tam tikrą pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės, teigia garsi astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė. Tad ko galime tikėtis, ką jie mums atneš?

Žaliojo medinio arklio metai nebus nei ypatingai geri, nei labai blogi. Jie tarsi kuria tam tikrą pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės, teigia garsi astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė. Tad ko galime tikėtis, ką jie mums atneš?

REKLAMA

Sėkmė sugrįš, jei kibsite į darbus

„Šiais, žaliojo mėlynojo medinio arklio metais grįš sėkmė pas tuos, kuriems nesisekė Gyvatės metais. Tai vyks nuo vasario pabaigos–kovo pradžios. Pirmiausiai sėkmę pajus verslininkai, parduodantys sveikatos priežiūros priemones, propaguojantys sveiką gyvenseną, ekologiją. Kovo pabaigoje suklestės mokytojai, dėstytojai, ypač seksis dirbantiems nekilnojamojo turto srityje. Rugpjūtį fortūna atsigręš į rašytojus, žurnalistus ir įvairių sričių menininkus“, – naujienų portalui balsas.lt sakė astrologė.

Pasak V. Budraitytės, nesvarbu ką veikiate, kokiam Zodiako ženklui priklausote, ramybės šiais metais nesitikėkite. Pasyvusis laikas baigėsi, ir šiemet teks suktis nuo ryto iki vakaro.

REKLAMA
REKLAMA

„Visi metai palankūs keisti darbą ar veiklos kryptį. Taigi tie, kurie 2014 metais nusprendėte praturtėti ar žymiai pagerinti savo materialinę padėtį, nesnauskite. Kibkite į darbus ir Dievas jums padės. Laimės patys aktyviausi, darbščiausi, kryptingai siekiantys savo tikslo. Drąsiai mėginkite įgyvendinti pačius slapčiausius troškimus, nerealiausius norus. Viskas pasiseks“, – optimistiškai kalba astrologė.

REKLAMA

Asmeninis gyvenimas, sako V. Budraitytė, sėkmingiausiai klostysis nuo kovo pabaigos iki liepos vidurio ir nuo spalio pradžios iki gruodžio pabaigos. „Šiais periodais palankiausia tuoktis, pradėti ir gimdyti vaikus. Partnerystėje gyvenantys žmonės šį laikotarpį prisimins kaip harmonijos, darnos, ramybės, šiltų tarpusavio santykių metą, kuomet labai gerai suprasite vienas kitą“.

AVINAS

Nuo metų pradžios iki rugpjūčio teks kovoti už vietą po saule. Atrodys, kad jums visi kenkia, aplink matysite tik priešus. Tai labai emocingas periodas. Galite būti provokuojami duoti ar paimti kyšį, įsivelti į abejotiną veiklą. Visus metus energingai sieksite savo tikslų – ar karjeroje, ar asmeniniam gyvenime, – bet rezultatų sulauksite tik rugsėjį.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje metų pusėje pasijusite geriau, naujos pažintys suteiks daug džiaugsmo ar naudos. Šiais metais labai palanku pradėti vadovautis sveikos gyvensenos principais, ypač dėl to, kad atsiras poreikis pagerinti sveikatą. Rugpjūtis ir rugsėjis turėtų būti skirtas poilsiui.

JAUTIS

Pirmi du metų mėnesiai turėtų būti skirti intensyviam darbui. Šiuo periodu tikrai seksis, net jei per daug nesistengsite. Šie metai bus didesnių pinigų uždirbimo ir kaupimo metai, tik rugpjūtį būkite atsargesni, kvailai nerizikuokite. Atostogaukite pirmą metų pusmetį, nes nuo metų vidurio nebenorėsite išeiti iš namų net kelioms minutėms.

Pajusite trauką žemės ūkio darbams. Metų viduryje galite įsigyti lopinėlį žemės. Tam palankiausias mėnuo bus gegužė ir dvi pirmos liepos savaitės. Jei sumanėte tuoktis, tai darykite pirmą metų pusmetį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI

Labai audringi ir sėkmingi metai ir jausmų, ir darbo srityje. Naujos meilės, trumpalaikiai nuotykiai lydės visus metus. Ypač aktyvūs būsite pavasarį. Šiais metais pasijusite kūrybiškesni, atsiras poreikis įgyvendinti slapčiausias svajones, patenkinti kartais per dideles ambicijas.

Piniginiai reikalai bus šiek tiek chaotiški – tai daug, tai mažai. Todėl šiais metais išloš tie, kurie yra samdomi darbuotojai ir gauna kad ir mažesnę, bet pastovią algą. Antrą metų pusę sėkmę darbe nulems jūsų sugebėjimas ir noras bendrauti. Gali būti daug trumpų komandiruočių ar kitų progų išvykti iš šalies. Atostogaukite gegužę ar rugsėjį.

REKLAMA

VĖŽYS

Emocijos valdys visus metus. Asmeniniame gyvenime tai bus naudinga, nes padės puikiai susitvarkyti savo šeimyninį gyvenimą, o vienišiams sukurti šeimas. Ypač tam palankus metas nuo kovo iki rugpjūčio. Darbe emocijos gali įvelti į nelygiavertę kovą, kai mėginsite kovoti su vėjo malūnais.

Šiais metais palanku siekti aukštesnių postų, reikalauti didesnės algos, ypač nuo pavasario. Jūsų pajamos šiais metais priklausys nuo jūsų įdėto darbo. Aktyviausi metų pabaigoje bus likimo apdovanoti. Šiuo periodu savo veikla padėsite pagrindus artimiausiems keliems metams. Atostogaukite liepą ar rugpjūtį.

LIŪTAS

Visi metai – stabilus kilimas, ypač tiems, kurie pastaruosius metus daug ir sistemingai dirbo, ribojo savo poreikius. Turite puikų šansą uždirbti didelius pinigus ar tvirčiau pasijusti šeimos finansų srityje. Žinoma, Juodasis mėnulis, įėjęs į jūsų ženklą nuo kovo pradžios, įneš tam tikrų minorinių natų, bet nuo liepos Jupiteris jūsų ženkle viską užglostys ir atneš didelę apčiuopiamą sėkmę. Ji ypač tikėtina nuo gruodžio mėnesio.

REKLAMA

Jei kada svajojote išgarsėti, tapti žinomu, pripažintu, nuo gruodžio tai pavyks be didesnių pastangų. Širdies reikalai šiais metais mažai rūpės, nes visą savo meilę stengsitės skirti vaikams, o laisvalaikį – vaikų lavinimui.

MERGELĖ

Vienišės Mergelės turėtų daugiau dėmesio skirti santuokos planavimui, o gyvenantys šeimose – stengtis stiprinti ryšį tarp šeimos narių. Visą savo dėmesį, ypač pirmą metų pusmetį reikėtų skirti santykių stiprinimui.

Visi darbiniai reikalai vyks lyg ir savaime, nereikės nei didelių pastangų, nei nuožmiai kovoti, bet metai bus labai nevienareikšmiai: dievulis jus mirkys tai lediniame, tai verdančiame vandenyje. Palankus metas susirasti naują hobį, nes ateina didesnės saviraiškos, kūrybingumo metas. Kartais tai reiškia darbo keitimą, ypač tais atvejais, kai jūsų darbas kartu ir hobis. Naujoje aplinkoje susirasite naujų draugų, su kuriais pradėsite kažin ką nauja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Labai aktyvūs metai, kai teks daug ką peržiūrėti ir pakeisti savo gyvenime. Susidarys įspūdis, kad viskas netenkina, būtinos esminės permainos. Tai ypač aktualu susituokusiems ar seniai porose gyvenantiems žmonėms. Nesusituokusiems šie metai bus apsisprendimo tuoktis ar ne metai, o vienišiams ant galvos gali „nukristi“ antra pusė.

Nuspręsite dirbti keliuose darbuose, nes iki spalio pabaigos gali trūkti pinigų. Sunkesni mėnesiai – balandis ir spalis. Šiuo metų laiku reikėtų būti atsargesniems, daugiau laiko skirti pasyviam poilsiui. Kitą metų dalį aktyviai siekite to, ką esate susiplanavę. Nekilnojamąjį turtą pirkite po kovo mėnesio. Nuo balandžio likimas jums pateiks įvairių staigmenų – nuo nuostabiai gerų iki ne tokių palankių.

REKLAMA

SKORPIONAS

Visus metus puikiai seksis darbas, tik rudenį natūraliai sumažės darbų mastas. Nedirbantys be didesnių pastangų susiras veiklos sritį, kur galės save realizuoti. Net ir nelabai aktyvūs žmonės turės galimybę gauti aukštesnes pareigas ar didesnį užmokestį. Ypač malonių likimo dovanų galite tikėtis rugpjūtį. Visi metai bus gana sėkmingi, tad drąsiai svajokite ir siekite tikslų visose srityse. Atostogaukite mėnesį prieš gimtadienį.

Sergantiems chroniškomis ligomis ar silpnos sveikatos žmonėms atsiras galimybė pasigydyti ; jie gali ir netikėtai „stebuklingai“ pasveikti. Šiais metais būtinai nuvažiuokite į kalnus.

ŠAULYS

Šie metai palankūs praturtėti, sukurti finansinę gerovę. Lengvai nesiseks, bet jūs nugalėsite visas kliūtis. Atsargesni būkite su svetimais pinigais, nesvarbu, ar juos valdote, ar tik pasiskolinote trumpam laikui. Visus metus būsite labai kūrybingi ir aktyvūs, tad nenuostabu, kad šiais metais suaktyvės ir jūsų asmeninis gyvenimas, net nusibodusi, rutinos „suėsta“ partnerystė gali suspindėti naujomis spalvomis.

REKLAMA

Turėtumėte būti atsargesni balandžio mėnesį. Šiuo periodu net ir mažiausia musė gali pavirsti į didelį dramblį. Tokiais periodais geriau į nieką nekreipti dėmesio, laiką skirti meditacijai. Na, jei nemokate medituoti, puikiai tiks kalbėti rožinį.

OŽIARAGIS

Nesate jausmų žmogus, tačiau šie metai bus skirti ne tik darbui ir pinigams, bet ir asmeniniam gyvenimui sutvarkyti ar tokiam gyvenimui atsirasti. Labai palanku planuoti vaikus, ypač tiems, kuriems sunkiau sekėsi pastoti natūraliai, kurie ilgai gydėsi nuo nevaisingumo. Visi metai bus žymiai geresni nei vidutiniai. Galite pasijusti fortūnos numylėtiniai, ypač nuo kovo iki rugpjūčio.

Pavasarį turėsite daug darbo, teks padirbėti net viršvalandžius, bet ir atlygis bus labai nemažas. Šie metai bus puikūs ne tik verslininkams ir valdininkams, bet ir kūrybinį darbą dirbantiems Ožiaragiams. Įpraskite reguliariai sportuoti, nes šiais metais jūsų sveikata priklausys nuo fizinio aktyvumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VANDENIS

Labai kūrybingi ir darbingi metai. Pirmą pusmetį labai daug dirbsite, sieksite gerokai padidinti pajamas, o nuo rugpjūčio užsigeisite šlovės ir pripažinimo. Planuojantys savo verslą, susiras ilgalaikius partnerius, kurie atneš didelę naudą jums ar įmonei. Ambicingiausi net sau netikėtai gali pasukti į politiką.

Antrą metų pusmetį turėsite didesnių išlaidų – planuotų ir neplanuotų. Geresnio darbo ieškokite ar pradėkite dirbti geriau iki rugpjūčio, o šeimai ir vaikams bei kūrybai skirkite likusią metų dalį. Šis periodas labai palankus tuoktis ir planuoti vaikus. Atostogaukite liepą ar birželį.

ŽUVYS

Jau nuo sausio pajusite gyvybinės ir kūrybinės energijos antplūdį. Šie metai bus vieni geresnių, tai ypač pajus tos Žuvys, kurios dar nerado gyvenimo kelio. Padidės komunikabilumas, norėsite bendrauti ir užmegzti pažintis bei ryšius, ir jums tai puikiai seksis. Žuvys, ketinančios emigruoti ar iš emigracijos grįžti į Lietuvą, turėtų apsispręsti šiais metais. Ką besumąstytumėte, kelionių niekaip neišvengsite, ir nesvarbu, kokį darbą dirbate.

REKLAMA

Netikėtai sau galite pajusti, kad pinigai vis ilgiau užsibūna jūsų piniginėje, pradėsite turtėti. Kūrybinių profesijų atstovai gali išgarsėti, gauti apdovanojimų.

Jei pageidaujate išsamiau sužinoti, kas jūsų laukia 2014 metais, skambinkite astrologei ir būrėjai Vaivai Budraitytei. Telefonas Vilniuje (8 5) 248 09 10.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų