REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkai rungtynėse Garliavoje – 76:72 įveikė Kauno raj. „LSU-Atleto“ krepšininkus ir sugebėjo pakilti iš paskutiniosios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate.

REKLAMA
REKLAMA

Po susitikimo internetinė sporto transliacijų televizija „SportoTV.lt“ pakalbino abiejų komandų strategus, kurie pasidalijo mintimis apie mačą.

REKLAMA

Algirdas Brazys (Panevėžio „Lietkabelio“ vyr. treneris): „Pirmas dalykas – vertinu pergalę. Pastaruoju metu demonstravome gerą žaidimą ir mums trūko tik laimėjimų, bet žaidėme su stipriomis ekipomis. Negaliu sakyti, kad šiandien labai gerai žaidėme, bet svarbiausia, kad laimėjome.

„LSU-Atletas“ nėra standartinė komanda ir visos ekipos turi problemų, žaisdamos su šiuo klubu. Ne išimtis ir mes. Norėjome taikyti kitokią gynybą nei viso sezono eigoje. Atvirai prisipažinsiu, kad ruošiamės tam, bet šiandien tokios gynybos pritaikyti nepavyko. Kaip bebūtų, džiaugiuosi savo vyrų kovingumu. Šiandien norėjome žaisti dideliais žmonėmis, tačiau prieš rungtynes nugarą pasitempė G.Žalalis. Mūsų sudėtis tapo šiek tiek žemesnė nei planavome. Kaip bebūtų, po krepšiais turime D.Odiakosą ir R.Olanderį, todėl stengiamės išnaudoti šiuos faktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Jauniems žaidėjams psichologiškai svarbu iškovoti pergales. Reikia pajusti gaivaus oro gurkšnį. Žaidimas žaidimu, mes su visais kovomės, išskyrus „Žalgirį“, bet reikia ir pergalių, todėl šis laimėjimas yra labai svarbus psichologiškai.“

Edas Nickus (Kauno raj. „LSU-Atleto“ vyr. treneris): „Nėra labai didelio džiaugsmo pralaimėjus. Koją pakišoi jaudinimąsis, nes visi mato turnyrinę lentelę. Šiandien įprastai pataikantys žaidėjai susikūrė neblogų situacijų, tiesiog reikėjo pataikyti. Ketvirtajame kėlinyje padarėme vaikiškų sprendimų – neįmesdavome taškų ir prasižengdavome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nenoriu teisintis, jog mūsų pralaimėjimą lėmė patirties stoka. Vyrai yra 21-22 metų, todėl jie turi žaisti ir rodyti profesionalų krepšinį. Tik tada bus teigiamas rezultatas.

Negalima nuvertinti ir „Lietkabelio“ komandos, kuri yra puikiai sukomplektuota. Varžovų žaidėjai, atlikę didžiulį darbą mače, yra patyrę. Dėl šio priežasties Š.Beniušiui buvo sunku žaist susitikime, o T.Urbonui teko labai didelis krūvis.

Iki šių rungtynių buvau nepatenkintas Ž.Skučo žaidimu, tačiau pokalbiai bei darbas davė savo ir matėme rezultatą. Nesužaidė K.Babkauskas. Tas jaudulys paveikė krepšininkus ir reikės spręsti šiuos klausimus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų