REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį Trakuose įvyko „General Financing“ Trakų pusmaratonio kontrolinė treniruotė, kuri buvo ir pirmoji treniruotė šią žiemą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyviai, neišsigandę gausybės sniego ir šalto vėjo, turėjo ne tik įveikti kilometrus, bet ir surasti specialius kontrolinius punktus, kuriuose buvo užrašyti žodžių skiemenys. Šios treniruotės metu paaiškėjo, kad paieškų sėkmę lemia ne tik greitis, bet ir orientacija bei sugebėjimas tinkamai susivokti žemėlapyje. Pirmieji užduotį sėkmingai įveikė Milda, Miglė ir Nerijus.

REKLAMA

Po treniruotės dalyviai pasistiprino nuo seno garsėjančiu, tradiciniu Trakų krašto patiekalu – kibinais, ir aptarė treniruotėje tykojusius sunkumus bei diskutavo apie bėgimo žiemą subtilybes.

Primename, kad mūsų treniruočių dalyviai ne tik treniruojasi ir ruošiasi „General Financing“ Trakų pusmaratoniui, bet ir varžosi ypatingo prizo. Aktyviausieji treniruočių dalyviai gegužės mėnesi bus apdovanoti PUMA bėgimo bateliais.

REKLAMA
REKLAMA

Kita, jau šventinė treniruotė, vyks gruodžio 22 d. Šv. Kalėdų išvakarėse, taip pat Varnikų kaime. Susitikimo metu ne tik bėgsime, bet ir paminėsime Kalėdas pagal bėgikų tradicijas. Tad jau dabar pradėkite ruošti savo karnavalinius kostiumus ir staigmenas treniruočių kolegoms, o po bėgimo lauks pirtis ir vaišės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų