REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Be žinios dingo artimas žmogus, nesiseka meilėje, darbe ar asmeniniame gyvenime, o gal reikia priimti svarbų sprendimą. Vienu ar kitu atveju žmonės vis dažniau kreipiasi į ekstrasensus, aiškiaregius, būrėjus, astrologus.

Be žinios dingo artimas žmogus, nesiseka meilėje, darbe ar asmeniniame gyvenime, o gal reikia priimti svarbų sprendimą. Vienu ar kitu atveju žmonės vis dažniau kreipiasi į ekstrasensus, aiškiaregius, būrėjus, astrologus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos ryto“ televizijos nuomonių laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ kūrėjas Kristupas Krivickas juokauja, kad žmonės net metinius abonementus pirktų, jei prireikus bet kada galėtų kreiptis patarimo į pranašus. Jau šiandien 22.00 val. laidoje „Nuoga tiesa“ – karšta diskusija, ar egzistuoja kažkas aukščiau už mus.

REKLAMA

Lietuvoje be žinios nuolat dingstant žmonėms, ne viena dingusio šeima kreipėsi į ekstrasensus. Pasibeldę į pranašų duris jie išleido tūkstančius, nors tikslių atsakymų į užduotus klausimus negavo... Kaip atskirti tikrus pranašus nuo šarlatanų?

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Nuoga tiesa“ dalyvausiantis ekstrasensas Andžėjus Kučinskis pasakos, kad neatsisako padėti prašantiems pagalbos, tačiau už tai atlygio neprašo. Juolab, kad vizijos aplanko ne visada, nors yra buvę ir sėkmingų atvejų.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos ezoterikų konfederacijos laikinasis prezidentas Mindaugas Stravinskas žadės, kad ieškant dingusiųjų bus telkiamos komandinės pajėgos.

Buvęs Asmenų paieškos skyriaus vadovas Igoris Ksendzovas apie aiškiaregius kalbės skeptiškai. Nors policija jų pateiktą informaciją tikrina, per ilgametę darbo praktiką girdėjo tik vieną atvejį, kai ekstrasensui pavyko tiksliai pasakyti, kur ieškoti dingusiųjų kūnų ir kas juos pradangino.

Dingusių asmenų šeimų paramos centro atstovė Kristina Vrubliauskienė tikins sėkmingų atvejų negirdėjusi. Anot jos, ekstrasensai nežinios kamuojamus žmones maitina tuščia viltimi, vedžioja laukais ir paupėm, bet nieko neranda. „Jei ekstrasensai tikrai pasiūlytų realią pagalbą, esu įsitikinusi, kad Policijos departamentas jiems įsteigtų etatą“, – laidoje teigs moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Psichologė Genovaitė Petronienė taip pat nepatikliai žiūri į ekstrasensų ir būrėjų darbo reikalus. „Ekstrasensai paprastai paguosti nespėja, nes tų seansų yra nedaug. Ir nors jie kartais žmogui suteikia optimizmo, kad įvyks kažkas gero, bet tai problemų nesprendžia. Galų gale jie atsiduria pas psichiatrą, o paskui pas psichologą, nes ekstrasensai nemoko pamatyti realybės ir pačiam tą realybę tvarkyti.“

Astrologė Palmira Kelertienė savęs aiškiarege nevadina, nors porą kartų pagal žvaigždžių išsidėstymą jai pavyko teisingai apskaičiuoti dingusiųjų likimą, kuris buvo tragiškas. Moteris įsitikinusi – sąžiningas ekstrasensas už paslaugumą pinigų niekada neims, palikdamas klientui laisvą valią atsiskaityti tik tada, kai prognozės pasitvirtins. „Tai, kad yra sukčių ir šarlatanų, neneigia fakto, jog egzistuoja ir normalūs ekstrasensai ir jie gali dirbti.“

Kas meluoja, o kas sako tiesą? Karšta ir įdomi diskusija nuomonių laidoje „Nuoga tiesa“ su Rūta Janutiene – šiandien, ketvirtadienį, 22.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų