REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunikis Mikas, kuriam septynios dienos iki vestuvių tampa baisiausia jo gyvenimo savaite. Tokį vaidmenį naujame LNK seriale gavo žiūrovų mylimas aktorius Leonardas Pobedonoscevas, kuris po ilgos pertraukos vėl grįš į televizijos ekranus.

Jaunikis Mikas, kuriam septynios dienos iki vestuvių tampa baisiausia jo gyvenimo savaite. Tokį vaidmenį naujame LNK seriale gavo žiūrovų mylimas aktorius Leonardas Pobedonoscevas, kuris po ilgos pertraukos vėl grįš į televizijos ekranus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau pirmosiose LNK serialo „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“ serijose jis sugebės dukart pamesti žiedą, numarinti sužadėtinės tėvų šunį, sumaišyti savo būsimos žmonos ir uošvių miegamuosius ir paguldyti į komą jaunosios senelę. „Man atrodo, kad mes tiesiog nusipelnome sau skirtų vaidmenų. Gal juos mums dovanoja angelai sargai? – juokiasi Leo, kurio kolegos dažnai lūžta nuo jo pasakojimų apie neįtikėtinus aktoriaus nuotykius.

REKLAMA

„Žmonės man sako: tik Pobedonoscevui taip galėjo atsitikti“, – kvatojasi Leonardas, bet neišduoda istorijų, kurios priverčia žvengti jo kolegas.

„Nesu toks nevykėlis, kaip mano herojus iš serialo, – šypsosi Leo. – Tiesiog gyvenime susiklosto tokios aplinkybės, į kurias tenka patekti“.

Juolab, kad paties Leo vestuvės buvo ramios ir be nuotykių: „Keturiese, su žmona ir liudininkais, praleidome nuostabią dieną, papietavome su tėvais, ir viskas. Nebuvo nei šukuosenų, nei vestuvinių suknelių. Paprasta ir tikra“, - sako Leonardas, kurio herojui turtingos sužadėtinės tėvų rengiamos prašmatnios vestuvės tampa didžiausiu gyvenimo išbandymu. Išsirinkti žiedus, suruošti bernvakarį bei mergvakarį ir galutinai nuspręsti, kas ir kur sėdės nėra taip jau paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Savaitė prieš vestuves tampa tikru pragaru. Kiekviena iš septynių serijų padieniui atskleidžia įvykius prieš didžiąją šventę - žiūrovai išvys ištisą nesėkmių kaleidoskopą.

REKLAMA
REKLAMA

Naujas vaidmuo, pasak talentingo teatro aktoriaus L. Pobedonoscevo, kelia baimę, jaudulį ir kartu džiugesį. „Baimė, nes serialo filmavimas ilgas procesas ir mano šeima vėl nukentės, jaudulys, nes yra atsakomybė už pirmą gyvenime pagrindinį vaidmenį ir džiugesys, nes gera būti įvertintam ir pakviestam į šį puikų BBC serialą“. „Baisiausios mano gyvenimo savaitės“ formatą LNK įsigijo iš „Hat trick“, o jį įgyvendins „VRS WPI Vilnius“. Serialą labai sėkmingai rodė nacionalinis britų transliuotojas BBC – jie transliavo 17 serijų, kuriame pavaizduotos nelengvos septynios herojaus dienos iki vestuvių, savaitė iki vaiko gimimo ir nuotykiai su šeima ir uošviais per Kalėdas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Leonardas sako, kad žiūrėjo keletą serijų su britų aktoriumi Benu Milleriu, kuris atliko pagrindinį vaidmenį britiškoje versijoje. „Galiu pasakyti, kad kai kuriose scenose mūsų reakcijos visiškai kitokios. Tarkim, buvo epizodas, kuriame aš sudaužau akvariumą. Toks filmavimas, kai paprastai nebūna dublių – vienas akvariumas, ir viskas, - juokiasi Leo. – Labai jaudinausi. Galiu pasakyti, kad viskas išėjo visiškai kitaip, nei originale. Per daug tikroviškai... Bet visiems žiauriai patiko“.

Itin keblių ir nepaprastai juokingų situacijų komedija „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“ buvo pripažinta viena geriausių naujų situacinių komedijų Britanijoje. Tai - komedija, kurioje neskamba užkadrinis juokas, nesisvaidoma sąmojais - ji labiau primena farsą. Po didžiulės sėkmės Didžiojoje Britanijoje serialas pateko į tarptautinę rinką, buvo sukurtos amerikietiškosios, itališkosios, vokiškosios ir kitų šalių komedijos versijos. „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“ – jau greitai per LNK!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų