REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spaudoje pasirodžius informacijai, kad parlamentarė Neringa Venckienė paprašė politinio prieglobsčio Jungtinėse Amerikos Valstijose, jos giminaičiai ir artimieji teigia, kad apie tokį politikės žingsnį išgirdę tik iš žiniasklaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui Balsas.lt susisiekus su Audrone Skučiene, ši teigė, kad interviu vienam naujienų portalui Algirdo Syso išsakytos mintys apie N. Venckienės politinio prieglobsčio prašymas buvo naujiena: „Gal ponas A. Sysas turi patikimos informacijos iš kokių nors tarnybų, kaip antai mūsų Užsienio reikalų ministerija ar buvo susisiekęs su JAV institucijomis ir žino, ką sako. Mums, šeimai, tai buvo nauja informacija.“

REKLAMA

Į klausimą, ar N. Venckienė nebuvo susisiekusi su šeima, pašnekovė sakė: „Tikrai ne ir nežinau, kaip reiktų vertinti informacijąj apie prieglobsčio prašymą.“ Po pastebėjimo, kad N. Venckienės paskyra socialiniame tinkle „Facebook“ yra aktyviai administruojama, A. Skučienė pridūrė: „Nežinau, kas tuos tekstus ten kelia, bet galbūt ir pati Neringa, tai, kad informacija atnaujinama, leidžia manyti, kad jai viskas gerai. Kita vertus, gal jei būtų paprašiusi politinio prieglobsčio, gal būtų apie paskelbusi viešai“, – svarstė A. Skučienė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų