REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kelias dienas oficialiai pristatytas LG ir „Google“ išmanusis telefonas „Nexus 5“ jau prieinamas ir Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Išmanusis telefonas veiks su LG programine įranga ir naujausia „Android 4.4. KitKat“ operacine sistema, turės populiariausias „Google“ paslaugas, bus prieinamas 16 arba 32 GB atminties, sakoma LG pranešime.

REKLAMA

Pasak gamintojų, „Nexus 5“ turi 8 MP fotokamerą su „LG Innotek“ optinio vaizdo stabilizavimo technologija, kuri pirmą kartą pritaikyta LG flagmane „G2“. Kamerai pritaikyta savybė „Photo Spheres“ leidžia fiksuoti detalius vaizdus 360 laipsnių kryptimi, o „Auto Awesome“ – montuoti ir redaguoti telefone saugomas nuotraukas ar vaizdo įrašus. HDR+ modulis sujungia keletą geriausios raiškos kadrų į vieną nuotrauką.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Nexus 5“ pirmasis rinkoje veikia su operacine sistema „Android 4.4. KitKat“, yra ploniausias ir lengviausias išmanusisi telefonas „Nexus“ serijoje. Be daugelio naujų paslaugų „Nexus 5“ savininkams siūloma „Caller ID“ paslauga, kuri praneš skambinančio asmens vardą bei numerį, net jei jo nėra kontaktų sąraše.

Telefonas turi „Snapdragon 800TM“ procesorių, pritaikytas veikti 4G/LTE ryšio tinkle. Ryškus 445 ppi „Full HD“ IPS ekranas su „in-cell touch“ technologija greičiau reaguoja į lietimo komandas, atkuria ryškesnius vaizdus ir užtikrina gerą ekrano matymą saulės šviesoje.

„Nexus 5“ su 16 GB atminties kaina sieks apytiksliai 460 eurų (apie 1588 Lt), sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų