REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Be moterų pamėgtų erogeninių zonų - lūpų, veido ir pirštų galiukų, vyrui malonius pojūčius kelia prisilietimai prie kitų tam tikrų kūno vietų, pavyzdžiui, pečių, delnų, nugaros, krūtinės ir spenelių.

REKLAMA
REKLAMA

Glostomi ir bučiuojami vyro speneliai teikia ne tik didelį malonumą, bet ir padidėja, sukietėja - tai susijaudinimo požymis.

REKLAMA

Į menkiausią prisilietimą reaguoja visa vyro lytinių organų sritis. Joje daug ypatingų taškų, kuriuos verta patyrinėti ir atrasti. Ypač jautri gali būti vieta žemiau protatos - tarp varos šaknies ir išangės. Prisilietimas prie jos ne tik kelia geismą, bet ir gali sukelti orgazmą.

Labai juslios yra sėklidės, tik jas reikia liesti švelniai, nes negrabus ar stiprus prisilietimas gali sukelti skausmą. Be abejonės, juslingiausia vyro erogeninė zona, kuria jis patiria stipriausius pojūčius, yra jo varpa.

REKLAMA
REKLAMA

Jautrus visas varpos kūnas, tačiau daugiausia nervų galūnių yra varpos galvutėje, ypač šalia apyvarpės. Nepaprastai jautri vyrų vieta yra apyvarpės pavadėlis, frenulum, esantis už šlaplės angos.

Sėdmenys taip pat yra seksualiai jautri vieta. Kai kuriems vyrams patinka, kai myluojami, švelniai plekšnojami ar gniaužomi jų sėdmenys. Bet kokioms glamonėms ypač jusli yra išangė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų