REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujos kartos „guglofonas“ „Nexus 5“ ir nauja operacinė sistemos „Android“ versija 4.4 „Kitkat“ turėtų būti pristatyti spalio 14 dieną, pranešė „Ausdroid.net“.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad „Google“ 2013 m. išlaikys tą patį „Android“ operacinės sistemos atnaujinimų ciklą: pernai nauja jos versija „Jelly Bean“ taip pat buvo pristatyta spalio mėnesį kartu su naujuoju išmaniuoju telefonu „Nexus 4“ ir planšete „Nexus 10“. Anksčiau internete jau buvo pasirodžiusios „Nexus 5“ telefono nuotraukos.

REKLAMA

Šį telefoną „Google“ užsakymu veikiausiai gamins bendrovė „LG Electronics“. Ankstesnius „guglofonų“ modelius gamino HTC ir „Samsung“. Šaltinių duomenimis, „Nexus 5“ turės vieną iš šiuo metu galingiausio mobiliojo procesoriaus „Qualcomm Snapdragon 800“ modelių, galės veikti LTE mobiliojo ryšio tinkluose. Galbūt turės ir pirštų atspaudų skenerį, kaip ir naujasis „iPhone 5S“.

Naujojoje „Android 4.4 Kitkat“ versijoje, pirminiais duomenimis, bus atnaujintas OS branduolys, pagerintas suderinamumas su senesniais įrenginiais (reikalavimai minimaliai darbinei atminčiai bus mažesni), pagerintas suderinamumas su kelių branduolių procesoriais, prailgintas autonominio veikimo laikas.

Tikimasi, kad su naująja OS „Android“ vartotojams bus pasiūlyta ir jiems skirta saugykla „debesyje“. Taip pat anksčiau buvo skelbiama, kad „Android 4.4“ gali būti įdiegtas suderinamumas su 64 bitų procesoriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų