REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien vilniečiai ir sostinės svečiai gali mėgautis dar viena jaukia vieta poilsiui ir pramogoms miesto centre – po daugiau nei metus vykusios restauracijos vartus atvėrė gražiausias sostinės parkas – Bernardinų sodas.

REKLAMA
REKLAMA

Iškilmingoje parko atidarymo ceremonijoje dalyvavo sostinės meras Artūras Zuokas su šeima, kuris gana ankstų sekmadienio rytą į naująjį parką besirenkančius vilniečius ragino nesijausti kaip kosminėje stotyje t.y. būti punktualiai įsitempusiems, o atsipalaiduoti ir mėgautis išskirtinai gražia diena.

REKLAMA

Tai, kad naujajame parke galima itin puikiai praleisti laiką meras įrodė savo pavyzdžiu ir su žmona Agne Zuokiene prisėdo ant suoliuko Vilnelės pakrantėje. Ši suoliuką Zuokų šeima dovanojo parkui.

Dar vykstant parko rekonstrukcijos darbams, prieš gerą pusmetį, meras žurnalistams yra pasakojęs, kad tokią dovaną miestui tekia prisimindamas romantiškas jaunystės akimirkas, kada dar su būsima žmona Agne vaikščiodavo Vilnelės pakrante.

Tiesa, paklaustas, kaip dažnai vilniečiai matys merą romantiškai nusiteikusį sėdintį parke, šis atsakė, kad veikiausiai ne taip dažnai, kaip jam norėtųsi, bet savo suolą jis mielai užleis visiems pageidaujantiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų