REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandai apie tai, kad kompanija „Google“ ruošia naują „Nexus“ serijos išmanųjį telefoną, buvo pasirodę jau anksčiau. Kaip žinia, jie neatsiranda iš nieko, juo labiau, kad dabartinis modelis „Nexus 4“ buvo anonsuotas dar 2012 m. spalio mėnesį. Taigi niekas neabejoja, kad pamaina „Nexus 5“ pavidalu jau testuojama.

REKLAMA
REKLAMA

Šias prielaidas patvirtino ir svetainė „The Verge“. „Youtube“ paskelbtame vaizdo klipe, kurį įkėlė pati „Google“ ir kuris buvo dedikuotas naujai „Android versijai 4.4 KitKat“, buvo pastebėtas žmogus, kuris žaismingą šokoladinio „Android statymo šalia „Google būstinės ceremoniją filmavo rankoje laikydamas iki šiol nematytą „Nexus“ telefoną. Didelis užrašas, padidintas vaizdo kameros objektyvas – logiška manyti, kad tai ir yra būsimasis „Nexus 5“.

REKLAMA

Kad naujasis išmanusis telefonas intensyviai testuojamas ir ruošiamas būsimam debiutui, išduoda kiti ženklai. Visai neseniai bus gana smarkiai sumažintos „Nexus 4“ kainos; juo labiau, kad šis išmanusis telefonas su 8 GB kaupikliu jau išparduotas „Google Play“ ir daugiau neprieinamas. Juo labiau, kad „Google“ gana greitai pašalino vaizdo klipą iš „Youtube“, ir tik dėl entuziastų jis vėl išplatintas. Akivaizdu, kad „Google“ turi ką slėpti, ir nenori, kad atitinkama informacija būtų paviešinta anksčiau laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų