REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

E. Anusauskaitė-Young: meilės įžadus troškome duoti būtent Lietuvoje

Ateities planuose - mažiausiai penki vaikučiai

Rugpjūčio 10-oji – ypatinga diena dainininkei Evelinai Anusauskaitei ir jos mylimajam Adamui Youngui – pora šiandien oficialiai įteisins savo santuoką Lietuvoje.

Rugpjūčio 10-oji – ypatinga diena dainininkei Evelinai Anusauskaitei ir jos mylimajam Adamui Youngui – pora šiandien oficialiai įteisins savo santuoką Lietuvoje.

REKLAMA

E. Anusauskaitė, sausio pradžioje Los Andžele, įstabaus grožio Malibu paplūdimyje, susituokė su savo išrinktuoju amerikiečiu garso režisieriumi A. Youngu, tačiau jau tada mergina teigė, kad tuoktuvės Amerikoje – tik oficialioji ceremonijos dalis, ir kad didžiąją vestuvių šventę jiedu kels Lietuvoje. Pora susipažino Amerikoje, kai atlikėja 2011-ųjų pabaigoje dalyvavo ir laimėjo „Avon Voices“ konkursą.

„Visada tikėjau tikra meile, kuriai svarbu ne tik komfortas. Gyvenime mačiau daug gerų pavyzdžių, kai poros ir po 20–30 metų bendro gyvenimo vis dar myli vienas kitą. Dabar mano šeimos vizijoje mylimas žmogus, kurį sutikau. Svarbiausia – su kuo esi komandoje. Jei tai tinkamas žmogus, tai judviem lengvai seksis ateitį kurti kartu“, - tuomet sakė mergina.  

Po santuokos bažnyčioje jaunieji su visa palyda švęsti vyks į Šešuolėlius, kur jų lauka prabangi puota.

(Papildyta 13:50)

E. Anusauskaitė iš pradžių padėkojo visiems žmonėms, kurie padėjo jai užaugti kaip asmenybei.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenorėjome kelti didelio šurmulio, todėl surengėme šį atskirą susitikimą su žiniasklaida. Norime, kad vėliau mūsų šventė būtų palikta tik mums. Ir galėtume ramiai atšvęsti“, - pabrėžė E. Anusauskaitė.

REKLAMA

Tik ką iškepta nuotaka pasakojo, kad tiek viso pasiruošimo vestuvėms metu labai jaudinosi. „JAV mes atlikome formalią ceremoniją. Tačiau nusprendėme duoti mūsų meilės įžadus būtent Lietuvoje. Tai man buvo labai svarbu“, - pabrėžė E. Anusauskaitė.

Nuolat besišypsanti nuotaka pasakojo, kad ji jaučiasi ypatingai. Ji ypač džiaugėsi vestuvine suknele su kuria sakė besijaučianti tiesiog nuostabiai.

E. Anusauskaitė sakė, kad jos vyras mokosi kalbėti lietuviškai: „Tai buvo viena esminių mano iškeltų sąlygų būsimam vyrui. Noriu, kad mano vaikai kalbėtų lietuviškai.“

REKLAMA
REKLAMA

Jaunos dainininkės vyras savo ruožtu pridūrė: „Evelina yra labai graži. Aš ją myliu.“ Šioks toks akcentas sukėlė nuoširdžias šypsenas tiek E. Anusauskaitei, tiek susirinkusiems svečiams.

E. Anusauskaitė patvirtino, kad medaus mėnesiui vyks kažkur į kalnus. Spindinčios Evelinos akys patvirtino, kad naujosios šeimos laukia ilgas ir laimingas gyvenimas kartu.

Pabaigai Evelina pridūrė, kad vaikai yra bendruose šeimos planuose. Jaunoji teigė, kad visada norėjo gausios šeimos. Todėl penki vaikai - visiškai realus scenarijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų