REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikiečių dainininkė Amanda Palmer, koncertuodama Londone liepos 12 dieną, nuoga atliko dainą, skirtą britų bulvariniam laikraščiui „The Daily Mail“. Įrašas įkeltas į „YouTube“.

REKLAMA
REKLAMA

Daina „Dear Daily Mail“ buvo sukurta kaip atsakas žurnalistams, kurie reportaže apie „Glastonbury“ festivalį sutelkė dėmesį į išvirtusią iš liemenėlės dainininkės krūtį ir, iš esmės, ignoravo muzikinę dedamąją. Dainos „Dear Daily Mail“ tekste ironiškai kalbama apie incidentą su A. Palmer ir apskritai išjuokiamas geltonosios spaudos požiūris į moters kūną.

REKLAMA

Įpusėjusi dainą „Dear Daily Mail“, kurią, anot A. Palmer, ji užbaigė rašyti „likus valandai iki koncerto“, dainininkė nusimetė rūbus ir liko už elektrinio pianino absoliučiai nuoga. Dainos kulminacija sutapo su eilutėmis „bet sergėk Viešpatie, kad aš ką nors cenzūruočiau, o ne/ atrodo, visas mano kūnas trokšta išsiveržti iš šito kimono“.

A. Palmer koncertavo „Glastonbury“ birželio 28 dieną, ir straipsnis laikraštyje „The Daily Mail“ su jos apnuogintos krūties fotografija pasirodė leidinio svetainėje tą patį vakarą.

REKLAMA
REKLAMA

А. Palmer žinoma kaip dueto „The Dresden Dolls“ dalyvė, o taip pat kaip solo atlikėja. Be to, A. Palmer sukūrė duetą „Evelyn Evelyn“ kartu su Džeisonu Webliu (Jason Webley). Dainininkė žinoma ekstravagantišku požiūriu į sceninį įvaizdį ir ne kartą pasirodė scenoje gana atvirais apdarais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų