REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio vaikinų iki 19 metų krepšinio čempionate Čekijoje Tomo Masiulio auklėtiniai penktadienį ketvirtfinalyje nesunkiai 89:58 (18:18, 26:14, 27:13, 18:13) nugalėjo Kinijos bendraamžius ir pirmieji pateko į turnyro pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Galingu spurtu Lietuvos devyniolikmečiai nuo varžovų atsiplėšė antrame kėlinyje, o po didžiosios pertraukos skirtumą dar padidino. Paskutinis ketvirtis abiem komandoms buvo tik formalumas – dvikovos nugalėtojas jau buvo aiškus.

REKLAMA

Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinėje žaidė J. Gintvainis ir M. Grigonis. Jie pelnė po 12 taškų. J. Tamulis ir T. Dimša pridėjo po 11, L. Lekavičius – 9, S. Raupys – 8, A. Jankaitis ir D. Krestininas (11 atk.k.) – po 7, D. Tarolis, M. Gebenas ir R. Gustys – po 4.

Kinijos rinktinėje išsiskyrė S. Yuanas. Jo sąskaitoje – 18 taškų. Kitiems jo komandos draugams nepavyko perkopti dviženklės pelnytų taškų ribos.

Kitose ketvirtfinalio rungtynėse šiandien dar žaidžia Ispanija su Australija, Kroatija su Serbija ir Kanada su JAV. Pastarosios poros nugalėtojas bus Lietuvos rinktinės varžovas pusfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų