REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nėra tokios LNK dokumentinės dramos „Tikras gyvenimas“ serijos, kurioje nebūtų nors vieno bučinio. Šeimyninėse dramose herojai pyksta ir nekenčia, pavydi ir kerštauja, tačiau finale visada nugali meilė, o šiltus jausmus palydi saldūs bučiniai ir karšti apsikabinimai.

REKLAMA
REKLAMA

Ši laida ypač atitinka šios vasaros LNK sezoną ir jo šūkį – „Vasarok aistringai“.

Netrūksta „Tikrame gyvenime“ ir meilės trikampių, tada aistros liejasi laisvai. Stebint romantiškas dramų scenas kyla įtarimas, jog jose nusifilmavę aktoriai ir realiame gyvenime yra pora, mat suvaidinti intymumą jiems sekasi tiesiog puikiai.

REKLAMA

Tačiau „Tikro gyvenimo“ prodiuseriai tikina, jog ekrane viskas taip įtikinamai atrodo tik aktorių profesionalumo ir visos filmavimo komandos pastangų dėka.

„Būna, kad kai kurie aktoriai, perskaitę scenarijų, atsisako filmuotis, nes bučiniai ir glamonės jiems – ne prie širdies. Tačiau tie, kurie jau sutinka, filmavimo aikštelėje neturi pasirinkimo – tiesiog vykdo režisieriaus nurodymus. Aktorius – ne aktorius, jeigu negali suvaidinti aistringo bučinio“, - įsitikinusi „Tikro gyvenimo“ vykdančioji prodiuserė Margarita Veberaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikro gyvenimo“ serijose meiliai bučiuojasi ir visai jauni, ir brandesni aktoriai. Kai kurie iš jų yra kolegos teatre arba kartu studijuoja muzikos ir teatro akademijoje, todėl, anot prodiuserių, greičiausiai, ne pirmą kartą susitinka intymiose vaidybinėse situacijose. Galbūt dėl to viskas pavyksta taip natūraliai ir tikroviškai. „Daugiausia filmavimo dublių prireikia, kai tenka suvaidinti rimtų jausmų kupinas scenas. Tuo tarpu geram bučiniui svarbu, kad aktoriai bent šiek tiek būtų susipažinę. Jei tai pirmoji jų bendro darbo diena, gali būti sunkiau, bet po penkto bandymo vis tiek atsiranda daugiau jausmo. Būna, kad ir pirmą kartą gyvenime vienas kitą matantys žmonės šiltą bučinį suvaidina tiesiog puikiai“, - pasakojo „Tikro gyvenimo“ vykdantysis prodiuseris Alvydas Kaškonas. Ar tai reiškia, kad lietuviai – ne tokie jau kuklūs, kaip atrodo? „Tikro gyvenimo“ kūrėjai turi savo atsakymą. „Tiesiog Lietuvoje yra daug puikių aktorių iš kitų miestų ir daug nuostabaus jaunimo. Per šiuos filmavimus atradome daug naujų perliukų“, - džiaugėsi prodiuserė M.Veberaitė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų