REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorius Dalius Mertinas vasarą pasitiko darbų sūkuryje, tačiau tai jam netrukdo džiaugtis ir atostogų malonumais. Šeimyninių dramų serijos „Tikras gyvenimas“ vedėjas įsitikinęs, jei tik yra noro, viską galima suderinti. Be to, aktoriui darbas teikia malonumą, todėl jam tikrai netenka dejuoti dėl „parduotos vasaros“.

REKLAMA
REKLAMA

„Darbas man – atgaiva. Patinka dirbti mėgiamą darbą – juk jis susijęs su mano profesija. Kai kurie gal norėtų dirbti žiemą, o vasarą tik poilsiauti, o aš manau, kad vasarą mėgiamas darbas – tik dar gražesnis ir malonesnis“, - linksmai kalbėjo D. Mertinas.

REKLAMA

Be to, anot aktoriaus, visada galima rasti progų kaip net ir dirbant pasimėgauti poilsiu, kelionėmis bei naujais įspūdžiais, todėl kiekviena jo laisva diena – suplanuota.

„Net ir per pusantros paros galima nuveikti tiek daug puikių dalykų, tiek visko patirti ir pamatyti! Tereikia žinoti, ko nori, ir mokėti susiplanuoti savo laiką. Mes aplankom gimines, draugus, spėjam pervažiuoti visą Lietuvą. Reikia ryžtis net ir trumpoms išvykoms ar kelionėms. Gal tada atrodo, jog labai trūksta laiko, bet patirti įspūdžiai viską atperka. Laiko pailsėti ir pasėdėti visada lieka, pavyzdžiui, kai užsitęsia žiema“, - įsitikinęs D. Mertinas.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, ką tik aktorius su draugais buvo nuskridęs į Vokietiją, pakeliauti po Mozelio slėnį.

„Išskridome ketvirtadienį, o sekmadienį jau vėl buvome Vilniuje. Ten fantastiški vynuogynai, puiki gamta, geras vynas, viskas dvelkia viduramžiais.

Dažniausiai į tokias keliones vykstame 8-10 žmonių, kad tilptume į vieną autobusiuką, kurį išsinuomoję keliaujame po apylinkes. Prabangos daug nereikia, juk ne viešbučio važiuojam pažiūrėti, renkamės kuklias nakvynės vietas, nes grįžtame tik permiegoti. Taip būna daugiau įspūdžių“, - geros kelionės receptu dalinosi D. Mertinas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų