REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytenis Radžiūnas, LRT.lt

Inicijuodami interpeliaciją sveikatos apsaugos ministrui Vyteniui Povilui Andriukaičiui, liberalai tikisi sulaukti palaikymo iš Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD), „Drąsos kelio“ frakcijų bei kvies prisijungti ir valdančiojoje daugumoje esančius narius. Taip per spaudos konferenciją trečiadienį teigė Liberalų sąjūdžio (LS) partijos pirmininkas Eligijus Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš tiesų mes nesitarėme nė su viena frakcija kol kas. Pirmiausia tikimės palaikymo iš TS-LKD frakcijos ir, galbūt, iš dalies „Drąsos kelio“. Prie interpeliacijos kviečiame prisijungti ir valdančiojoje daugumoje esančius narius“,– spaudos konferencijoje teigė parlamentaras E. Masiulis.

REKLAMA

Politikas pažymėjo, kad kol kas su partijomis yra kalbamasi ir parašai nerenkami. „Parašai bus pradėti rinkti artimiausiu metu ir, surinkus, [žadama] įregistruoti interpeliacijos tekstą pirmininkui. Manau, kad interpeliacija yra puiki proga išgirsti atsakymus į iškeltus klausimus“, – sakė LS partijos pirmininkas.

Interpeliacijos iniciatoriai priekaištauja sveikatos apsaugos ministrui dėl medikų ir pacientų bendruomenėms nepalankių reformų sveikatos apsaugos srityje.

„Iš tikrųjų mes nenorime tų interpeliacijų. Mes norime, kad ministrai dirbtų, mes nenorime ministrams trukdyti dirbti, bet kada ministrai piktybiškai vengia kontakto, kada piktybiškai neina į diskusijas su visuomene, o bando realizuoti savo kažkokias fantazijas, tai kartais nelieka kito kelio, kaip inicijuoti interpeliacijas“, – yra sakęs E. Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų