REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus pusantro mėnesio po tėvų - Vytauto ir Galinos Germanavičių - tragiškos mirties, šiandien iš gyvenimo pasitraukė jų sūnus Daumantas.

REKLAMA
REKLAMA

 Gegužės 16 d. Daumantas Germanavičius atšventė 28 - ąjį gimtadienį. Galybės sveikinimų socialiniame tinkle Facebook sulaukęs vaikinas, į juos nebeatsakė... Šiandien prieš pietus vaikino kūnas rastas jo sodyboje Viešintose. Vaikinui artimi asmenys sako, kad pasveikinti jo su gimtadieniu buvo atvykusi močiutė, kiti giminaičiai. Taip pat teigiama, kad dar prieš tragišką tėvų žūtį, D. Germanavičius netryško gyvenimo džiaugsmu ir yra užsiminęs apie savižudybę.

REKLAMA

Priminsime, kad režisieriai Vytautas ir Galina Germanavičiai tragiškai žuvo savo namuose apsinuodiję smalkėmis. Tragedija įvyko kovo pabaigoje. Į tėvų laidotuvės iš Olandijos grįžęs D. Germanavičius atgal nebegrįžo - po laidotuvių liko Lietuvoje.

Emocinės pagalbos telefonai (skambučiai nemokami):

„Vilties linija“ – 116 123 Darbo laikas: visą parą pagalbą teikia savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai.

„Jaunimo linija“ – 8 800 28 888 Darbo laikas: visą parą emocinę paramą teikia savanoriai.

„Vaikų linija“ – 116 111 Darbo laikas: 11– 21 val., emocinę paramą teikia savanoriai.

Pagalbos moterims linija – 8 800 66 366 Darbo laikas: 10– 21 val. pirmadieniais–penktadieniais, pagalbą teikia savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai.

„Linija doverija“ (rusų kalba) – 8 800 77 277 Darbo laikas: 16– 20 val. pirmadieniais–penktadieniais, emocinę paramą teikia savanoriai moksleiviai.

Parama teikiama rusų kalba. Linija skirta paaugliams ir jaunimui. Visos emocinės pagalbos tarnybos: http://www.klausau.lt/telefonai  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų