REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau gegužės 13 d. Pirmojo Baltijos kanalo eteryje serialas „Ana German“ – apie talentingą dainininkę, vadintą Baltuoju scenos angelu. Pagrindinį vaidmenį seriale atliko Joanna Moro, lenkų aktorė gimusi ir užaugusi Vilniuje.

Jau gegužės 13 d. Pirmojo Baltijos kanalo eteryje serialas „Ana German“ – apie talentingą dainininkę, vadintą Baltuoju scenos angelu. Pagrindinį vaidmenį seriale atliko Joanna Moro, lenkų aktorė gimusi ir užaugusi Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ana German – dieviško balso dainininkė, kuri draugams ir gerbėjams buvo daugiau nei žemiška realybė. Anos gyvenimas buvo trumpas ir dramatiškas, bet jos žvaigždė - akinanti. Jai buvo siūlomi solidūs kontraktai ir turtingas gyvenimas Vakaruose. Tačiau ji pasirinko gyvenimą mažame bute ir koncertus Sovietų Sąjungoje. Šį pasaulį Ana German paliko vos 46-erių. Ji dainavo net septyniomis kalbomis. Jos dainos skambėjo visame pasaulyje, dainininkė apkeliavo Jungtines Amerikos Valstijas, Kanadą, Didžiąją Britaniją, Prancūziją ir daugelį kitų šalių.

REKLAMA

Sėkmingai susiklostė ne tik Anos German karjera, bet ir asmeninis gyvenimas. Su vyru scenos žvaigždė susipažino 1960 metais Vroclave. Teigiama, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Kartu jie praleido 22 metus, kol Anos gyvybę pasiglemžė vėžys. Su klastinga liga dainininkė kovojo dvejus metus, deja, šią kovą ji pralaimėjo.

Anos German gyvenimas nebuvo ilgas, tačiau jos šlovė neblėsta iki šiol. 2011 metais atlikėjos gyvenimas buvo perkeltas į ekranus. Pagrindinį vaidmenį seriale „Ana German“ atliko vilnietė aktorė Joanna Moro. Gimusi ir užaugusi Lietuvos sostinėje 2003 metais Joanna išvyko studijuoti į Lenkiją. Čia ji pelnė pripažinimą bei žiūrovų simpatijas, taip pat šioje šalyje sutiko savo gyvenimo meilę – vyrą Miroslavą Špilevskį (Mirosław Szpilewski), su juo susilaukė dviejų sūnų. Šiuo metu aktorė gyvena ir dirba Varšuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai, kad yra filmuojamas serialas „Ana German“, Joanna Moro sužinojo netyčia. Jos draugė patarė nueiti į atranką, nes  Vilniuje užaugusi aktorė mokėjo rusų kalbą. Daugiausia, ko ji tikėjosi, – antraplanis vaidmuo. Tačiau filmo kūrėjai pastebėjo išorinį panašumą tarp aktorės ir garsios atlikėjos ir pasiūlė pagrindinį vaidmenį. Pati Moro yra įsitikinusi, kad tai vienas svarbiausių vaidmenų jos karjeroje. „Tai mano gyvenimo vaidmuo – nuostabus, puikus, sudėtingas. Kai kurios aktorės tokios galimybės laukia visą gyvenimą. Esu dėkinga likimui, kad turėjau progą dalyvauti šiame projekte. Be abejo, sunkiausia buvo išsiskirti su šeima, filmavimai truko 8 mėnesius, o aš namie palikau mažą kūdikį. Niekada anksčiau nebuvau buvusi Ukrainoje, ypač Kryme, tame mieste niekas nepasikeitė. Pamatyti vaizdai man priminė Lietuvą prieš 20 metų“, – pasakoja Joanna Moro. Aktorė neatmeta galimybės grįžti į Lietuvą ir suvaidinti teatre. „Spektakliai, kuriami Lietuvoje, yra labai vertinami, be abejonės, norėtųsi išbandyti savo jėgas ir Lietuvoje, juolab kad vis dar puikiai kalbu lietuviškai ir labai myliu šią kalbą“, – sako Moro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Serialas „Ana German“ pelnė milžinišką populiarumą Rusijoje ir Lenkijoje. Teigiama, kad vien Lenkijoje jį pamatė daugiau nei 6 milijonai žiūrovų, o Rusijoje Anos German gyvenimo istoriją sekė, net 22 milijonai žiūrovų.

Pirmojo Baltijos kanalo žiūrovai turės puikią galimybę išgirsti Baltojo angelo dainas laidoje „Nacionalinė vertybė. Jau šį sekmadienį, gegužės 12d., 17.35 populiarias dainas atliks garsiausios Rusijos scenos žvaigždės.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų