REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lygiai prieš dvejus metus princas Williamas iškilmingoje ir prabangioje ceremonijoje vedė savo išrinktąją, nekilmingo kraujo merginą Kate Middleton.

Lygiai prieš dvejus metus princas Williamas iškilmingoje ir prabangioje ceremonijoje vedė savo išrinktąją, nekilmingo kraujo merginą Kate Middleton.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pelenės istorija“ sužavėjo daugybę žmonių visame pasaulyje. Tūkstančiai britų 2011 balandžio 29 d. užplūdo Londono gatves, norėdami pasveikinti savo mylimą porą, o pati vestuvių ceremonija pateko į Guinnesso rekordų knygą kaip  žiūrimiausias tiesiogiai transliuotas renginys – kai kuriais skaičiavimais, žiūrovų skaičius galėjo siekti net iki 2 milijardų gyventojų.

REKLAMA

Viena didžiausių intrigų buvo iki pat vestuvių dienos paslaptyje laikyta Kate vestuvinė suknelė. Prigludusiu liemeniu ir pūstu sijonu, peršviečiamos medžiagos ilgomis rankovėmis suknelė su beveik trijų metrų ilgio šleifu – dizainerės Sarah Burton kūrinys. Lieknai nuotakai ji tiko tobulai. Karališkos prabangos drabužiui suteikė rankų darbo siuvinėjimai – keturias Didžiosios Britanijos dalis simbolizuojantys žiedai: Anglijos rožės, Škotijos usnys, Velso narcizai ir Airijos dobiliukai.

REKLAMA
REKLAMA

Visame pasaulyje tuoj pat pasipylė suknelės kopijos, o išskirtinis modelis ne tik nubrėžė kryptį vestuvių madai visiems metams, bet ir neabejotinai įėjo į mados istoriją.

Santuokos proga Didžiosios Britanijos karalienė Elisabeth II jauniesiems suteikė Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės titulus. Karališkasis poros gyvenimas prasidėjo su visais tam privalomais atributais – viešais renginiais, aukščiausio lygio susitikimais, priėmimais ir kelionėmis.

Nepriekaištingą ir idilišką jaunosios poros gyvenimą per dvejus santuokos metus pritemdė tik vienas ryškesnis skandalas – per atostogas Prancūzijoje 2012 m. rugsėjo mėnesį paparacas nufotografavo Kate nuoga krūtine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai karališkosios poros populiarumo nesumažino, o kunigaikštienė Catherine (taip oficialiai ją derėtų vadinti) ir toliau laikoma nepriekaištingo elgesio pavyzdžiu ir viena stilingiausių pasaulio moterų – viešumoje jos dėvėtų drabužių modeliai iš akimirksniu iššluojami ir parduotuvių lentynų.

Bene didžiausias ir džiaugsmingiausias poros vedybinio gyvenimo įvykis – Kate nėštumas, apie kurį buvo paskelbta praėjusių metų gruodį. Augantį „karališkąjį pilvą“ stebi milijonai žmonių visame pasaulyje. Kūdikio lytis visuomenei neatskleidžiama. Nesvarbu, kas gimtų – berniukas ar mergaitė, jis ar ji ateityje taps Didžiosios Britanijos karaliumi arba karaliene. Sosto įpėdinis turėtų gimti jau liepos mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų