REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį Lietuvą sukrėtė žymaus aktoriaus, laidų vedėjo Vytauto Šapranausko mirtis. Aktorius iš gyvenimo pasitraukė savo namuose.

Trečiadienį Lietuvą sukrėtė žymaus aktoriaus, laidų vedėjo Vytauto Šapranausko mirtis. Aktorius iš gyvenimo pasitraukė savo namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 18:10 val.)

(Papildyta 16:45 val.) Prie įėjimo į namą, kuriame gyveno V. Šapranauskas, jau padėtos pirmosios žvakutės. Jas padėjęs 18-metis Arvydas Balsas.lt tvirtino, kad nėra aktoriaus giminaitis, tačiau sužinojęs tokią kraupią žinią tiesiog tokiu būdu norėjo pagerbti tiek daug Lietuvai davusį žmogų.

REKLAMA

Pasak jo, visi skandalai, į kuriuos buvo įsivėlęs V. Šapranauskas, nublanksta prieš jo nuopelnus.

„Turbūt sunku būtų rasti tokį žmogų, kuris būtų sugebėjęs taip iš bet kokios smulkmenos padaryti pokštą ir pralinksminti žmones“, – teigia Arvydas.  

(Papildyta 16:27 val.) V. Šapranausko kūnas išvežtas iš jo namų. Specialus mikroautobusas privažiavo prie pat aktoriaus namų laiptinės. Jo kūnas operatyviai išneštas, įdėtas į mikroautobusą ir išvežtas.

REKLAMA
REKLAMA

Policija atsisako pateikti komentarų. Aktoriaus namo laiptinėje dvi merginos ir du jauni vaikinai, prisistatę V. Šapranauskui artimais žmonėmis, paprašė netrukdyti ir išeiti.

(Papildyta 16:06 val.) Prie namo, kuriame gyveno V. Šapranauskas, atvyko bendrovės „Grinda“ automobilis. Jis turėtų išvežti aktoriaus kūną. Kriminalistai savo darbą įvykio vietoje baigė.

Prie iš gyvenimo pasitraukusio V. Šapranausko namų budi policijos pareigūnai. Įėjimas į namo laiptinę užtvertas specialia stop juosta. Įvykio vietoje dirba tyrėjai. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Policiją į įvykio vietą iškvietė V. Šapranausko sūnus Gytis. Niekaip negalėjęs į butą patekti Gytis iškvietė avarinę durų atrakinimo tarnybą. Atidarius duris, buvo rastas aktoriaus lavonas. Pirminiais duomenimis, V. Šapranausko kūnas rastas vonioje. Įtariama, kad jis pasikorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų