REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lieka vos mėnuo iki vieno gražiausių ir įdomiausių šio pavasario bėgimų – „General Financing Trakų pusmaratonio“. Panašu, kad ir gamta suteiks sąlygas kuo geriau pasirengti šiam startui: sinoptikai žada, kad pagaliau baigsis žiema ir prasidės tikras pavasaris.

REKLAMA
REKLAMA

Tad treniruotėms gryname ore sąlygos bus vis palankesnės, o tiems, kas turi laiko, noro ir galimybių pasportuoti ne tik lauke, bet ir salėje (netgi namuose), pusmaratonio organizatoriai primena, kad bėgikams reikia stiprinti ne tik ištvermę.

REKLAMA

Todėl pateikiame ciklą pratimų, kurie padės Jums pagerinti savo sportinę formą ir kasdienę savijautą. Šios fotosesijos modelis – Vaida Žūsinaitė – pripažįsta, kad tokie pratimai yra labai naudingi ir tikrai praskaidrina bei paįvairina kasdienes treniruotes.

Beje, startuoti įvairiuose nuotoliuose „General Financing Trakų pusmaratonyje“ jau yra užsiregistravę daugiau nei 800 bėgikų. Mes laukiame ir tikimės, kad simbolinė 1000 žmonių riba tikrai bus peržengta.

REKLAMA
REKLAMA

Labai smagu, kad varžybose aktyviai registruojasi bėgikai iš užsienio: prie starto linijos pamatysime sportininkus iš Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Estijos, Suomijos, Norvegijos, Didžiosios Britanijos, Airijos, Vokietijos ir kitų šalių.

O kol lieka mėnuo – linkime smagių treniruočių ir geros pavasarinės nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų