REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaidimai lovoje: top 10 situacijų (N-18)

Vaidmens žaidimai – vienas populiariausių būdų gaivinant rutina virtusį seksą. Jie suteikia naujų pojūčių ir pikantišką prieskonį jūsų vakaro (ryto, dienos) meniu.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų dėmesiui – 10 populiariausių temų ir vaidmenų.

1. Valdovė ir vergas

Tai neabejotinai seksualinių žaidimų lyderis. Vieni svarbiausių šio žaidimo atributų – latekso rūbai, botagėliai, antrankiai, kaukės ir pan. Parduotuvės suaugusiesiems siūlo itin platų asortimentą šios rūšies prekių. Valdovės ir vergo situaciją visai nesunku suvaidinti namų sąlygomis. Tu – valdinga ir stipri, o jis turi pasijusti bejėgis ir silpnas. Tu kuri taisykles, tu valdai, jis – tik paklūsta. Jis pildo tavo norus ir troškimus, o malonumas garantuotas abiem.

REKLAMA

2. Gydytojas ir pacientė arba seselė ir ligonis

Baltas chalatas, kepuraitė... Gydytoju galite apsimesti kuris tik norite. Gydytojo apžiūra, bakstelėjimai švirkštu, pirmoji pagalba – tai tik nedidelė dalis repertuaro, kurį padiktuoja ši tema. Taigi tik pasikinkykite fantaziją, ir pirmyn!

3. Užpuolikas ir auka

Užpuoliką gali suvaidinti tiek vyras, tiek moteris. Labiau paplitęs pirmasis variantas. Paprastai pora iš anksto susitaria, kad nori žaisti tokį žaidimą ir kuris kurio vaidmens imsis. Tačiau laikas ir vieta, kada ir kur tai įvyks, lieka paslaptimi. Taigi „auka“ iš tikrųjų būna užpulta netikėtai. Aštrių pojūčių tikrai netruks. Svarbiausia – kad abu tikrai norėtų tokio žaidimo ir kad iš anksto susitartų „slaptažodį“, kuriuo galėtų informuoti partnerį, kad nueita per toli.

REKLAMA
REKLAMA

4. Striptizo šokėja ir klientas

Šiame žaidime pagrindinis vaidmuo tenka moteriai. Jei iki šiol su šokiu neturėjai nieko bendro – prieš tokį triuką praverstų keletas realių striptizo pamokų. Namuose susikurti striptizo klubo atmosferą visiškai paprasta – tereikia pritemdyto apšvietimo (geriausia – raudonos lemputės arba žvakių), minkštų pagalvėlių, patogios sofos, muzikos ir seksualių apatinių. Erzink, viliok, žaisk į valias, o po šokio tavęs lauks apdovanojimas – aistringas ir nepamirštamas seksas.

5. Mokytoja ir mokinys

Bemaž visi berniukai kažkada vaikystėje buvo platoniškai įsimylėję kokią nors mokytoją. Suaugusių vyrų fantazijose taip pat dažnai iškyla jauna, žavi, seksuali mokytoja, susisukusi plaukus į griežtą kuodą, avinti aukštakulnius ir siaurą trumpą sijonėlį. Nesunku suvokti, jog tokią fantaziją paversti realybe visai nesunku. Privalomi atributai – dalykinis kostiumėlis, per priekį užsagstoma palaidinė, prisegamos kojinės, aukštakulniai, akinukai ir rodomoji lazdelė rankose, kuria taip nesunku seksualiai pliaukštelėti jam per užpakaliuką arba aistringai vedžioti savo kūnu. Beje, iš pradžių turėsi būti griežta ir kaip reikiant išbarti savo nepaklusnų „mokinuką“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Žmona ir meilužis

Pameni klasikinius anekdotus? Grįžta vyras iš komandiruotės ir... Nė vienas vyras nenorėtų namuose aptikti to, apie ką pasakojami anekdotai. Tačiau pasijusti meilužio, užsukusio pas žavią moterį vos jos vyrui išvykus į komandiruotę, kailyje norėtų beveik visi. Suteik jam tokią progą. Žaidimas būtinai turėtų prasidėti viešoje vietoje, kur yra daugiau žmonių. Prie jų turite vaidinti, kad esate nepažįstami, susikurti savo ženklų kalbą, slapta „susitarti“ dėl pasimatymo, namo ar į viešbutį vykti ne kartu, kad niekas nepastebėtų ir „nieko neįtartų“. Šios situacijos esmė – pakurstyti savo geismą paslaptimi ir intriga taip, kad lovą pasiektumėte jau nebe rusendami, o liepsnote liepsnodami aistra.

REKLAMA

7. Gaisrininkas arba policininkas ir nukentėjusioji

Žaidimui prireiks uniformos, kurią galima įsigyti arba specialių darbui skirtų drabužių parduotuvėje arba ten, kur prekiaujama karnavaliniais kostiumais. „Uniformuotas pareigūnas“, ryžtingai išgelbstintis „auką“ iš gaisro ar užpuolikų nagų – tai savotiška riterio ir gelbėjamos damos transformacija šiuolaikinėje realybėje. Romantiška ir išties populiaru.

8. Filmavimo aikštelė

Tu ir tavo mylimasis norite pasijusti kaip aktoriai, vaidinantys pagrindines roles meilės filme? Tai visai nesunku. Čiumpate kamerą, randate tinkamą kampą, iš kurio geriausiai matosi jūsų meilės žaidimų scena, ir tiesiog imatės veiksmo. Jei vienas imsis dar ir režisieriaus vaidmens, galės diriguoti veiksmui komentarais, kokia poza atsistoti (atsisėsti, atsigulti), kaip pasisukti, kad geriau matytųsi vienas ar kitas vaizdas. Tą akimirką šie komentarai jūsų miegamojo atmosferą įkaitins dar labiau, o antrasis veiksmas netruks prasidėti kai peržiūrinėsite filmuotą medžiagą.

REKLAMA

Svarbiausia – būkite atsargūs ir ypač atidžiai saugokite nufilmuotus vaizdelius: jei kartais taptumėte vagišių aukomis, veikiausiai po to jus padarytų dar ir internetinio porno žvaigždėmis. Ir dar būtina sąlyga – visiškas pasitikėjimas partneriu bei žinojimas, kad jis judviejų vaizdelių tikrai niekam ir niekada nenutekins.

9. Čiaupą taisantis santechnikas ir namų šeimininkė

Atrodo, sugedęs čiaupas – visai neromantiškas dalykėlis. Tačiau jį taisantis seksualus santechnikas kažkodėl nuolat lankosi daugybės moterų seksualinėse fantazijose. Taigi tavo brangiausiajam tereikia senų marškinių, suplyšusių džinsų, kepuraitės su snapeliu ir per petį permesto krepšio su įrankiais. Jis paskambina į duris, tu atidarai. Jis kalba kaip netašytas darbininkas, o tu – dėkinga šeimininkė, kurios virtuvę šis vyriškis netrukus išgelbės nuo stichinės nelaimės. Nusivedi jį į virtuvę, jis atsigula ant grindų arba tu atsisėdi ant virtuvės stalo ir... „taisymas“ prasideda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

10. Improvizacija „Ačiū Dievui, atėjai“

Tikrai ne visada verta iš anksto kruopščiai suplanuoti savo veiksmų planą, ką ir kaip veiksite, kuo rengsitės, kokius žaisliukus turėsite po ranka. Geriausi sprendimai neretai šauna į galvą spontaniškai. Viskas priklauso nuo noro ir fantazijos.

Nustebink jį tiesiog „įmurkdydama“ į savo susikurtą žaidimą. Jis grįžta namo, tu pasitinki ir iš karto sukuri jam tokią situaciją, kurioje jis tiesiog privalo vaidinti. Pvz. pasitinki jį kaip karalių, pati pasipuošusi rūmų dama (nuoširdžiai nustebusi, kodėl jis taip nederamai apsirengęs rūmų puotai), arba apsimeti, kad jis supainiojo butus ir atėjo visai ne į savo namus...

Svarbiausia – nesigėdyk savo troškimų, žaisk, ir judu tikrai nustebinsite vienas kitą daugybe nepakartojamų akimirkų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų