REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paprasti apatiniai drabužiai nešiojami po viršutiniais rūbais, o erotiniai apatiniai – skirti ne slėpti, o rodyti. Erotiniai apatiniai drabužiai – seksualūs, gražūs ir provokuojantys – sužadins partnerio aistrą.

REKLAMA
REKLAMA

Ko gero, šiandieniniais laikais nuogu moters kūnu nieko nenustebinsime. Šiek tiek pridengtos moteriškos grožybės atrodo paslaptingiau ir labiau vilioja. Juk uždraustas vaisius visada saldesnis. Seksualiai pridengtas kūnas žadina vyrų vaizduotę. Erotiniai apatiniai drabužiai padeda sukurti intymesnę bei seksualesnę aplinką. Jie suteikia seksui pikantiškumo, paįvairina ir prasklaido monotoniją.

REKLAMA

Erotiniai apatiniai drabužiai turi dar ir stebuklingų galių: pakelia nuotaiką, padeda susitaikyti ir įveikti krizes, žadina seksualinį potraukį. Juk taip malonu stebinti, daryti staigmenas ar netgi šokiruoti! Erotiniais apatiniais drabužiais palepinsite ir pamaloninsite savo mylimąjį. Jais netgi galite pakeisti sekso stilių. Norite švelnaus ir meilaus? O gal aistringo ir grubaus? Tinkamai parinkti erotiniai apatiniai padės įgyvendinti visas seksualines fantazijas ir slaptus troškimus.

REKLAMA
REKLAMA

Erotiniai apatiniai – stipri vyrus veikianti jėga. Jie ne tik džiugina akį, gundo savo viliojančiomis formomis, bet ir sužadina erotines fantazijas, priverčia pabusti saldžius, romantiškus, audringus prisiminimus bei sukelia nenumaldomą norą mylėtis. Juk tai apatiniai, kurie varo vyrus iš proto.

Beveik visoms moterims yra įgimtas noras atrodyti moteriškai ir gražiai visur ir visada. Gražūs erotiniai apatiniai rūbai sustiprina seksualumą ir pasitikėjimo savimi jausmą. Nesigėdykite, net jei jūsų figūra neideali. Vyrui, kuris jus myli, gražus ir jūsų kūnas. Jam malonu, kad jūs rengiatės ir stengiatės dėl jo.

Taigi erotiniai apatiniai praskaidrins seksualinį gyvenimą, tačiau reikia mokėti juos dėvėti. Nepakaks vien apsirengti ir nusirengti, reikia tai daryti gražiai, subtiliai ir seksualiai.

Tačiau atminkite, kad nuolatinis erotinių apatinių dėvėjimas praranda ypatingumą, egzotiškumą ir pikantiškumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų