REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš treniruočių stovyklos džiunglėse grįžęs britų sunkiasvoris boksininkas Davidas Haye rengiasi sugrįžti į didįjį ringą. Kaip teigia „The Sun“ aršus brolių Kličko priešininkas nusprendė atidėti mintis apie karjeros pabaigą ir pirštinių ant vinies dar nekabinti.

REKLAMA
REKLAMA

D. Haye nori būtinai dar kartą tapti pasaulio čempionu. 32 metų britas netgi pasirengęs išnaudoti visus aplinkinius kelius, jei nė vienas iš Kličko nepasiūlytų stoti į dvikovą.

REKLAMA

Buvęs pasaulio čempionas, titulą praradęs 2011 metų liepą dvikovoje su Vladimiru Kličko, vis dar pasaulio reitinge užima pirmąją vietą pagal WBA organizacijos reitingą. Bent jau taip teigia brito atstovai. Tokiu būdu kelias į karūną būtų daug trumpesnis.

Šiuo metu pasaulio čempionas pagal WBA versiją yra Aleksandas Povetkinas. Su šios organizacijos čempiono diržu D. Haye būtų rimtas kandidatas į Kličko varžovų sąrašą, spekuliuoja „The Sun“.

Paskutinį kartą ringe D. Haye grūmėsi su savo tautiečiu Derecku Chisora praėjusių metų liepą ir laimėjo penktame raunde nokautu. Tuomet jis dukart skelbia apie savo karjeros pabaigą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų