REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tą vakarą laukiau vyro grįžtančio kartu su draugais. Ruošiau skanią vakarienę, buvau tokia pilna minčių ir darbavausi “iš peties”. Ant stalo stovėjo pora šampano butelių, vaisių pintinė ir saldainių dėžutė. Degė žvakės.. kambarį buvo prieblanda. Tamsa ir žvakių šiluma pranašavo, kad naktis bus svaiginanti, beprotiška, erotiška. Vakarienė paruošta stovėjo virtuvėje ant stalo, kvapas viliojo, o ir grožis įspūdingas. Širdelė virpėjo - kojos tarsi įkaltos.

REKLAMA
REKLAMA

Stoviu prieš veidrodį ir žvelgiu į save – plaukai draikosi paleisti, keletas sruogų užkritusios ant dailios nosytės, juoda nėriniuota suknelė, vos dengianti slaptąją vietelę (vis tik nemėgstu kelnaičių, kai esu su suknele) ir aukštakulniai. Apsisuku, mėgaujuosi savo grožiu, o muzika kuri sklinda iš kito kambario liepia mano klubams linguoti i taktą, tol kol neišgirstu durų rakinančio vyro. Pribėgu pasitikti draugų, taip pat ir vyro.. Saldus bučinys iš draugo, ir stiprus iš vyro… Draugės apkabinimas buvo nedrąsus, toks pat kaip ir manasis...

REKLAMA

Manau vyrai daug geriau jautėsi negu mes. Nusirengę kas striukes, kas kailinukus, pėdinome link kambario. Vyras atidarinėjo šampaną, “Einu į virtuvę aš, atnešiu paruoštą vakarienę, tikiuosi ir pirščiukus nusilaižysite iki kauliukų, paragavę. Skonis kažkas nuostabaus, um kaip noriu”…

-“Ateinu tau padėti” – tarė draugės vyras.

-“Na šaunu, dviems geriau negu vienai” - tarusi, pamojau ranka, ir linguodama subiniuką, taip, kad jis jį pastebėtų, žingsniavau į virtuvę. Tik įėjusi, jutau, kaip stiprios rankos apkabina, lūpos nuo ausies galiuko slysta link kaklo. Atstūmiau:

REKLAMA
REKLAMA

-“ Negalima! O jei ateis?” – išsigandusiomis akimis žvelgiau į jį.

-“Na gerai, tiek to, kaip pasakysi, palauksiu nakties” - su valiūkiška šypsena tarė Marius. Paėmusi pora lėkščių įdaviau jam į rankas, kitas paėmusi lengvu žingsniu žingsniavau į kambarį.

-“Ačiū, buvo labai skanu, tu kaip visada skaniai gamini!” – stodamasis tarė mano vyras. Paskui jį linksėjo galvomis ir mano draugai Marius ir Indrė. Šampanas slydo gerkle, akys sekė Mariaus, Indrės vyro, judesius, akis, lūpas. Jaučiau, kaip mane valdo jaudulys, noras.. noras pajusti jį savyje. Juk Šis vakaras suplanuotas tam… daug paslapčių turinčiam seksui…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienintelė Indrė, buvo prieš tai, bet žinojau, kad galiu ją įkaitinti, taip kad ji, šio vakaro neužmirš, ir norės pakartoti. Šampanas ėjo į pabaigą. Vyras iš bariuko ištraukė likerio, kuris galutinai sutriuškino mūsų visų protelius, nedrąsą. Ilgą laiką akimis Indrei rodžiusi, kad ji bus mano, atsiklaupiau ant kelių. Taurę padėjusi ant stalo ropojau link jos. Marius ir maniškis stebėjo ką aš darau.

-“Kas bus toliau? Ji kaitina mane per atstumą. Nepyk, bet aš tavo žmonos noriu” - išgirdau Mariaus balsą. Dainius (mano vyras) nusišypsojo, ir linktelėjo jam. Atropojusi iki Indrės, rankomis braukiau per jos trumpučius plaukus, ranka vedžiau link kaklo, krūtinės, jos suknelės iškirpte leido kišti ranką, ir pajusti jos stangrų, pūpsantį spenelį. Ji sėdėjo sukaustyta, netekusi žado.

REKLAMA

- “Nieko nesakyk - tik pajausk! “- tariau tyliai. Atsistojau, Indrė taip pat. Rankų pagalba praskėčiau jos kojas, ranka ieškojau slaptos vietelės, radusi piršteliu kutenau jos klitoriuką, įkišusi pirštą į šlapią nuo jaudulio vietelę, pajutau, kaip jos makšties raumenys susitraukė. Manyje vaitojo vilkas. Atsigręžusi į vyrus, pastebėjau kad jie išsitraukę savo eržilus iš kelnių klynų, su jais taip pat “draugauja”. Mane toks vaizdas dar labiau užvedė, o Indrė aimanavo, ir prašė jog liaučiausi tai dariusi. Pasodinusi ją atgal į fotelį, pražergusi kojas įsisiurbiau į jos „putytę“. Muzikos ritmu, slankiojo liežuvėlis po jos grožybes it pasiutęs. Kita ranka, gaudžiau spenelius, taip pat jų nepamiršdama. Kuo toliau tuo labiau ji dejavo, kol galiausiai Marius mane atkėlęs nuo kilimo atrėmė į fotelį, kuriame sėdėjo vis dar karščiu alsuojanti Indrė, ir įbruko savo pasididžiavimą su tokia jėga, tarsi jame tikrai ilgai laikytas žvėris tūnojo. Edvardas taip pat neliko pėsčias, liežuviu tenkino Indrę. Vaizdas buvo toks saldus, vilionių pilnas. Aš dejavau, ranka laikęs mano krūtis Marius permetė ranką ant klitoriuko, jį jaudindamas, kaišiojo draugužį .. taip dejavo, rodėsi kad koks šimtas vilkų jame kauktų. Vyriška ranka pliaukštelėjo per užpakaliuką.

REKLAMA

-“Dar ir dar! Stipriau! O taip! “ – rėkiau. Indrę su Dainiumi mačiau vos akimirką, kai jie nusliūkino į vonią. Supratau, kad žaidimą jie pratęs ten. Norėdama parodyti, kad esu kur kas įdomesnė, paėmusi už rankos Marių vedžiausi jį į balkoną. Balkonas atviras sekso žaidimams, ir kaimynų akims, bet man buvo nė motais, kas ką ir kaip pamatys. Marius išpūstomis akimis žvelgė į mane, atsisėdau ant turėklo ir, liepusi jam įeiti į mane, nusišypsojau. Mačiau, jo baimę akyse, bet jis stipriai apkabinęs per liemenį įbruko savo milžinišką įnagį. Pirmyn-atgal, pirmyn-atgal, pasukdamas jį joje ratu ištraukė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- “Aš tuoj baigsiu!” – suriko.

-“ Ne, dar negali!” - tarusi, suspaudžiau jo varpos galiuką, o jo kūną išpiltą prakaitu apkabinusi bučiavau. Mano glėby jis spurdėjo, tarsi paukštelis sučiuptas katino, tačiau atgavęs “sąmonę” vėl įkišo. Atstūmusi jį nuo savęs, šypsodamasi atsiklaupiau, norėjau, kad jis baigtų mano burnoje, kad pajustų visapusišką pasitenkinimą. Vos spėjusi aplaižyti jo galiuką, maniškis nustūmęs Marių šalin, įkišo savo galingąją varpą i mano mažutę burnytę.

-“Nepyk, Mariau, bet aš jos pasiutusiai noriu!” - Marius apėjęs už nugarytės, lietė ranka nugarą, patraukęs už plaukų link savęs, į makštį vėl įsisuko tarsi sūkurys koks. Indrė atėjusi, iš vonios atsisėdo ant fotelio, stebėdama mūsų karališką trijulės žaidimą, jaudino pirščiukais save. Marius baigė aptaškydamas mano subinytę. Karšta it lava sperma riedėjo žemyn, mano orgazmas artėjo. Maniškis vis dar dejuodamas, judėjo kišdamas kuo giliau. Liežuviu jį glamonėmis apipynusi, suspaudžiau. Apatinius saldainiukus rankų pirščiukais glamonėjau, kol vyrišku, pasitenkinimo balsu per visą daugiabučių rajoną nuvilnijo gausmas “JAAAAAAAUUUU!“. Baigė burnytėje, saldžią, karstą spermą laižiau nuo varpos galiuko, kai jaučiau, kad aš taip pat jau prie euforijos. Mačiau kaip Indrė ir Marius apsikabinę sėdėjo, šypsodamiesi kažką kalbėjo. Pasodinęs ant turėklo, nuovargiu nuspalvintas draugužis, vis dar neatsigaudamas stovėjo. O jo liežuvis jau manyje, tai ko as labiausiai troškau... Aštrus nagai sulindo į nugarytę, o praskėstos kojos dar labiau skėtėsi... Sumurkusi, tarsi katė suspaudžiau kojas, kuriose vis dar liežuviu darbavosi mano vyras. Baigiau, jis tai žinojo... bet erzindamas vis dar laižė… Nušokusi nuo įkaitusio aistros paliesto turėklo, basomis kojytėmis nutipenau link dušo...

REKLAMA

Laimingomis šypsenomis papuoštais veidais žiūrėjome vieni į kitus.. Sugulėme į lovą. Muzika grojusi visą naktį, leido atsibusti geros nuotaikos rytą, ir nuspręsdami pakartoti tai, ką darėme vakar vakare, pradėjome žaidimą (tik šį kartą su savo poromis)...

G.G

Suaugusiems.lt autorės kalbos neredegavo bei nekeitė žodžių prasmės.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų