REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugumai moterų seksualiniai santykiai po nėštumo – daugiau psichologinis nei fiziologinis klausimas. Po gimdymo, priklausomai nuo to, ar gimdėte pati, gydytojai rekomenduoja susilaikyti nuo sekso bent jau 6 savaites. Šis laikas reikalingas organizmo atsistatymui, juk nėštumas ir gimdymas – pačios didžiausios organizmo apkrovos per visą moters gyvenimą. O daugiausiai klausimų ir nerimo kalbant apie seksą kyla po Cezario pjūvio.  

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš du mėnesius man buvo atliktas Cezario pjūvis, šiuo metu pilvas yra su randais ir nėra patrauklus. Aš net įsivaizduoti negaliu, kad kada nors galėsiu nusirengti prieš vyrą. Ką jau kalbėti apie seksą! Kaip man atsikratyti minties, jog mano kūnas – atgrasus?“ Olga, 26 metai.

REKLAMA

Ir jaunos mamytės, ir negimdžiusios merginos turi tam tikrų fiziologinių trūkumų: celiulitas, probleminė oda, išretėję plaukai... Ir kas keičiasi? Jei ideali išvaizda būtų būtina sąlyga užsiimti seksu, žmonija jau seniai būtų išmirusi. O dabar pats metas pagalvoti apie privalumus, kuriais jūs pritraukiate vyro dėmesį ir sublizgate jo akyse. Šviežias randas priverčia moteris susikoncentruoti tik ties juo, tačiau vyrai daugiau dėmesio skiria visiškai kitiems dalykams.

REKLAMA
REKLAMA

Juk jis kažkada yra minėjęs, kad eina iš proto dėl jūsų plaukų? jūsų kojų? jūsų odos kvapo? nugaros linkio? Ir visa tai niekur nedingsta. Nes randas viso to žavesio neuždengia. Tad kodėl reikėtų vyrui sumažinti malonumą matyti tai, kas jam miela, atkreipiant dėmesį į tai, kas jus neramina? Susitaikykite su savo kūno nauja ypatybe – tai tas pats, kas išmokti vaikščioti, plaukioti ar pradėti bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Viskas priklauso nuo praktikos. Jei keletą kartą padarysite tai, kas jums yra labai keista, per keletą kartų tai taps visiškai normalu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei vis tiek jums „bado“ akis tas mažytis randas papilvėje, pridenkite jį apatiniais, kurie pabrėš jūsų privalumus ir paslėps, ką jūs norite. Tarkim, peniuaras atskleidžiantis jūsų kojų grožį arba koketiškas korsetas, kuris pakelia jūsų putlutes krūtis, o gal išbandykite katės kostiumą... Juk taip ir nesiryžote to padaryti.

Po truputį mažinkite „maskuojančius“ drabužius ir pasirodykite prieš vyrą nuoga kitose situacijose, nesusijusiose su seksu. Jei jūs netyčia eidama iš dušo susidursite su vyru, jis tikrai nekreips dėmesio į jūsų randą. Taip žingsnis po žingsnio išmoksite pamiršti tai, kas iš tikrųjų nėra labai svarbu. Mėgaukitės meile ir atminkite, kad dėka to pjūvio į pasaulį atėjo kažkas labai svarbus jūsų gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų