REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors dažnai sakoma, kad bet koks keliavimas yra brangus malonumas, tai ne visai tiesa. Yra tokių pasaulio vietų, kur per dieną jūsų išlaidos bus kur kas mažesnės nei įprastos dienos namuose. Tad jei pasiruošėte išskleisti sparnus svaigiam kelionių skrydžiui, tinklalapis wildjunket.com kviečia pasižvalgyti po septynias pačias pigiausias pasaulio šalis keliautojams.

REKLAMA
REKLAMA

Indija

Šioje didelėje, klestinčioje ir stulbinamą kultūrų įvairovę galinčioje pasiūlyti šalyje tikrai pajus egzotikos dvelksmą kiekvienas keliautojas. Žinoma, didžiuosiuose miestuose esama tam tikrų spąstų turistams, kai dėl nežinojimo jie permoka už prekes ar paslaugas daugiau, bet iš tiesų net turistų pamėgtuose regionuose jus maloniai nustebins vietinės kainos. Kišenėje turint 10 svarų (apie 40 litų) galima dieną praleisti iš tiesų komfortiškai.

REKLAMA

Tunisas

Tuniso sostinė Tunisas nuolat figūruoja pigiausių pasaulio miestų ir lankytinų vietų sąrašuose. Iš tiesų tai pats pigiausias miestas Vidurio ir Rytų Afrikos regione. Tuniso miestas įsikūręs Viduržemio jūros pakrantėje, tad sąlygos atostogoms čia puikios, o kainos neįtikėtinai žemos – atostogų sąskaita bus tikrai mažesnė nei ilsintis kitame Viduržemio jūros krante esančioje Italijoje.

Rytų Europa

Jei mėgstate atostogauti Europoje, veikiausiai manote, kad rytinėje ir vakarinėje jos dalyje didelio kainų skirtumo nėra, bet jūs tikrai klystate, nes rytinėje dalyje apgyvendinimo paslaugos ir maistas yra pigesni, o daugelis šių šalių yra labai lengvai pasiekiamos iš didžiųjų Europos oro uostų. Negana to, Rytų Europos šalys turi turtingą istorinį palikimą ir nemažai kultūros paminklų galima pamatyti nemokamai. Tiesa, Rytinėje Europos dalyje yra itin ramių vietų atostogoms – Slovakija, Albanija, Makedonija.

REKLAMA
REKLAMA

Vietnamas ir Kombodža

Šios šalys vilioja keliautojus savo kultūra ir unikaliomis lankytinomis vietomis, be to, tai idealus kelionės tikslas mažą biudžetą turintiems keliautojams. Čia vakarienę su gėrimais galima gauti vos už 3–4 dolerius, o ir viešbučių kainos tikrai nesikandžioja. Vietnamas ir Kombodža gali tiek daug pasiūlyti atvykėliui, kad jums nepakaktų net mėnesio, jei sumanytumėte nuodugniai apžiūrėti visas įdomias vietas.

Tailandas

Tai pigiausia šalis turistams visoje Pietryčių Azijoje. Gamtos stichijos šėlsmas ir politiniai dalykai lemia, kad nemažą šalies biudžeto dalį sudaro pajamos iš turizmo, tad turistai čia laukiami ir šalis gali pasiūlyti puikią turizmo infrastruktūrą. Tailande poilsį ar nuotykių kelionę pagal savo poreikius atras kiekvienas keliautojas – nuo tingių atostogų prabangiuose apartamentuose iki egzotiško žygio į džiungles su kuprine ant pačių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Graikija

Nors ši šalis nuolat grasina kitoms ES narėms, kad atsisakys euro ir sugrįš prie savo valiutos – drachmos, ekonomistai to rimtai nevertina. Nors ekonomikos krizės kainos Graikijoje yra žymiai sumažėjusios, vykstantiems čia ilsėtis rekomenduojama turėti lankstų kelionės planą, mat itin dažnai pasitaiko transporto streikų, kurie gali sujaukti kelionės planus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų