REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas (03.21-04.20).

Avinas (03.21-04.20).

REKLAMA

Kaip saulės ženklo atstovą, jus natūraliai traukia šiltieji ir saulėti kraštai. Jus ypač žavi kelionės po Maroką, Tunisą, Egiptą. Taip pat jums patiktų Centrinėje ir Lotinų Amerikoje. Netgi esant dideliam karščiui ir kepinant saulei, jūs ne iš tų, kurie ramiai sau drybso paplūdimyje su žurnalu rankose. Mėgstate aktyvų, kupiną iššūkių laisvalaikį. Žygis Sacharos dykuma, išvyka į Grand Canyon nacionalinį parką ar safari po Keniją – štai apie ką svajojate! Taip pat nenuobodžiautumėte didžiuliuose miestuose: Niujorke, Mechike, Sidnėjuje ar Atėnuose – vietose, kur žmonės tikrai moka linksmintis!

REKLAMA
REKLAMA

Kelionės planas: koks planas?! Mėgstate elgtis impulsyviai, kelionėms ruošiatės paskutinę akimirką. Taip daug įdomiau! Mėgstate nuotykius bei aktyvų laisvalaikio leidimo būdą. Vengiate grupinių turistinių kelionių, nes jos jums atrodo pernelyg organizuotos bei nuobodžios.

REKLAMA

Jautis (04.21-05.21)

Kaip pirmasis zodiako žemės ženklas, dievinate gamtą, natūralumą, autentiškumą, kaimo turizmą. Jums žymiai įdomiau kalno viršūnėje ar nuošalioje vandenyno pakrantėje nei kokiame nors Ibizos klube. Kadangi nemažai dėmesio skiriate maistui, jums labai įdomu pažinti įvairių šalių tradicines virtuves. Taip pat jus žavi šalys, turinčios gilias tradicijas: Airija, Bulgarija ir pan.

Kelionės planas: atsakingai ir rūpestingai ruošiatės savo atostogų kelionėms. Kadangi esate šiek tiek konservatyvus, jus traukia grįžti į vietas, kuriose jau buvote ir kurios atitinka jūsų pagrindinius kriterijus: paprasta ir saugu keliauti, geras kokybės ir kainos santykis. Prieš išsiruošiant į naujus kraštus, susirenkate visą įmanomą informaciją apie numatomą aplankyti šalį.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai (05.22-06.21)

Būdamas oro ženklo atstovu, mėgstate siurprizus. Esate atviras naujovėms, smalsus, pasirengęs naujiems atradimams. Ypač mėgstate pažintines keliones, ekspedicijas. Jums svarbiausia pamatyti kažką naujo, sužinoti ko dar nežinote. Taip pat gerai jaučiatės vietose kur verda gyvenimas, susimaišę daugybė kultūrų, galite sutikti įvairiausių žmonių. Jums patiktų ilga kelionė per Ameriką ar Australiją, kurioje patirtumėte begalę nuotykių. Savo gilia kultūra bei tradicijomis jus sužavės Japonija ar Indija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelionės planas: organizavimas ir planavimas jums sukelia depresiją. Esate nuotaikos žmogus ir mėgstate elgtis kaip tuo metu trokšta širdis. Į kelionę išsiruošiate paskutinę minutę. Jums nėra didelio skirtumo kaip keliauti: dviračiu, mašina, traukiniu ar lėktuvu. Atsidūrę kitoje šalyje greitai adaptuojatės, perprantate vietinius įpr očius, susirandate draugų.

Vėžys (06.22-07.23)

Būdamas pirmasis zodiako vandens ženklas, jaučiate trauką vandenynams, drėgniems ir vandeningiems regionams. Dievinate salas. Jums svarbu vaizdingas peizažas ir rami aplinka. Kadangi turite labai lakią vaizduotę, norėtumėte nusigauti į pasaulio kraštą. Jus traukia tolimi kraštai ir miestai: Bankokas, Tokijas, Kalkuta ir pan.

REKLAMA

Kelionės planas: kartais jums trūksta organizuotumo. Keliaudami norite jaustis saugiai, todėl stengiatės nieko nepamiršti, atidžiai išstudijuojate maršrutą. Nemėgstate be reikalo išlaidauti, galite apsieiti be prabangių dalykų.

Liūtas (07.24-08.23)

Per atostogas, kaip ir kasdienybėje, trokštate saulės, linksmybių. Jus traukia tokios vietos, kaip pavyzdžiui, Prancūzijos pietų pakrantės, kur galėtumėte mėgautis maistu, vaizdingais peizažais, kultūra. Jei leistų finansai, mielai įsigytumėte vilą Prancūzijos Rivjeroje ar apartamentus Marakeše. Kadangi jums imponuoja jėga ir valdžia, mėgstate lankytis įvairiose tvirtovėse, pilyse, rūmuose.

REKLAMA

Kelionės planas: kadangi į keliones išsiruošiate retai (darbas, darbas ir dar kartą darbas!), jūs norite jas praleisti turiningai ir linksmai. Kreipiatės į kelionių agentus, kad šie suplanuotų jums idealias atostogas.

Mergelė (08.24-09.23)

Kad būtų daug saulės, bet nebūtų per karšta - tai jūsų idealios atostogos. Ir jei įmanoma, kuo mažiau žmonių, triukšmo, šurmulio. Kaip žemės ženklo atstovas, mėgstate gamtą, autentiškas, natūralias vietoves. Jūs ne iš tų, kurie linksmintųsi Ibizos klubuose iki paryčių. Jums puikiai tiks atostogos Didžioje Britanijoje, Kanadoje, Olandijoje. Domitės alternatyvia medicina, relaksacija, vidine energetika. Tai jums suteikia energijos, padeda atsipalaiduoti. Aplankykite Nepalą ar Tibetą, ten tikrai jums patiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelionės planas: mėgstate planuoti. Galite praleisti daug laiko planuodami savo atostogas. Susirinksite gausybę informacijos apie numatomą kelionę. Keliauti mėgstate patogiai ir prabangiai.

Svarstyklės (09.24-10.23)

Jus žavi grožis, elegancija, harmonija, vertinate kokybę. Žavitės ypač civilizuotais bei kultūriniais regionais, stilinga ir jaukia aplinka, mėgstate leisti laiką muziejuose. Jums turėtų patikti Loire (Prancūzija) ar Bavarijos (Vokietija) pilys, taip pat sudomintų Indijos bei Kinijos kultūrinis paveldas, architektūra.

Kelionės planas: jūs linkę abejoti savo pasirinkimu, todėl dažnai klausiate draugų nuomonės. Mėgstate keliauti prabangiai ir komfortabiliai.

REKLAMA

Skorpionas (10.24-11.22)

Būdamas vandens ženklo atstovas, esate gana užsispyręs, stipraus charakterio. Jus traukia rizikinga aplinka: mėgstate viršukalnes, siaurus tarpeklius, dykumas. Jums lygiai taip pat įdomu ir Sacharoje, ir ledo viešbutyje Švedijoje. Gerai jaučiatės pilnuose kontrastų kraštuose, tokiuose kaip Afrika. Taip pat patiks Buenos Airėse, Dakare ar San Franciske.

Kelionės planas: kuo mažiau planavimo, tuo geriau! Jus elgiatės impulsyviai, neplanuojate iš anksto. Jei niekas iš draugų ar šeimos narių negali vykti kartu – anokia čia problema keliauti vienam. Pasitikite savo nuojauta, lengvai adaptuojatės naujose vietose.

REKLAMA

Šaulys (11.23-12.21)

Mėgstate avantiūras ir nuotykius. Kelionėse ieškote kažko naujo, to ko neturite namie. Labai mėgstate keliauti, jums ypač patiks Lotynų Amerikoje, nes mėgstate šiltą klimatą. Kadangi esate neabejingas kitų problemoms, domitės humanitarine veikla, galite ryžtis kelionėms su labdaros organizacijomis. Iš didžiųjų miestų jums patiktų Niujorke ir Honkonge.

Kelionės planas: trokštate patirtį ką nors naujo, tačiau pareigos jausmas priverčia atsižvelgti į šeimos narių ar draugų norus. Keliones organizuojate iš anksto: rezervuojate viešbutį, užsisakote transporto bilietus. Tačiau greitai prisitaikote prie netikėtumų, kurie jūsų visai nebaugina, nes lengvai išsprendžiate susidariusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis (12.22-01.20)

Esate individualistas, santūrus, kantrus, mėgaujatės ramia aplinka. Jums patinka erdvios, netriukšmingos vietos, kur galite ramiai pamąstyti, pailsėti. Dievinate kalnus. Jums patinka "autentiškos" šalys, tokios kaip Airija ar Peru. Miestai jūsų netraukia, nes juose triukšminga, per daug žmonių. Tačiau jei visgi lankotės dideliame mieste, mielai pasižvalgysite po jo kultūrinius objektus. Jums patiktų Osle, Budapešte ar Stambule.

Kelionės planas: esate iš tų, kurie viską skrupulingai susiplanuoja. Susidarote išsamų kelionės planą. Viską stengiatės atlikti pats, jums nereikalingi tarpininkai.

REKLAMA

Vandenis (01.21-02.19)

Jūsų ženklą valdantis Uranas simbolizuoja progresą ir pažangą. Esate miesto žmogus, mėgstate jo energingą ir triukšmingą gyvenimą. Naujose vietose lengvai susirandate draugų, kurie mielai jus apgyvendina ar aprodo savo miesto įžymybes. Mėgstate civilizuotas vietas. Stengiatės kuo maksimaliau ir optimaliau išnaudoti savo atostogas.

Kelionės planas: nemėgstate keliauti į jau kartą aplankytas vietas. Visada ieškote naujų kelionės vietų, trokštate išbandyti dar nepatirtus įspūdžius. Iš anksto pernelyg nesidomite numatoma kelione, nerenkate informacijos apie vietas, kurias ketinate aplankyti. Nemėgstate perpildytų viešbučių, daug maloniau išsinuomoti atskirą namą ar apartamentus. Kadangi mėgstate draugiją, jums patinka keliauti su bendraminčių kompanija.

REKLAMA

Žuvys (02.20-03.20)

Kad atgautumėte jėgas ir gerai pailsėtumėte, jums reikia jūros, paplūdimio. Ir nesvarbu, kokios oro sąlygos būtų: ar kepintų saulė, ar siaustų vėjas. Jums patiktų pakeliauti po Afriką, Australiją ar Peru - bet kur, kad tik būtumėte toli nuo savo kasdieninio gyvenimo. Taip pat jus traukia apgaubti legendų ir mistikos kraštai, tokie kaip Airija.

Kelionės planas: nėra taip paprasta pasiruošti kelionei - jūs norite būti viskam pasiruošęs, bet tuo pačiu trokštate staigmenų, netikėtumų. Jums idealiausia keliauti su keliais artimais draugais, nemėgstate didelių ekskursinių grupių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų