REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdos ir Naujieji metai – jau visai čia pat. Jei dar nesugalvojote, kuo pasipuošti per šias šventes, galbūt apsispręsti Jums padės dizainerės Vidos Simanavičiūtės patarimai.

Kalėdos ir Naujieji metai – jau visai čia pat. Jei dar nesugalvojote, kuo pasipuošti per šias šventes, galbūt apsispręsti Jums padės dizainerės Vidos Simanavičiūtės patarimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt kalbinta dizainerė siūlo pirmenybę teikti ne ekstravagancijai, o klasikai ir elegancijai: „Visada gražu maža juoda suknelė, aukštakulniai elegantiški batai. Moterys dažnai susivilioja pačiu batų dizainu – aš manau, kad tai yra labai klaidinga, kadangi visos tos platformos ir įmantrios detalės nesuteikia moters kojai grožio.“

REKLAMA

Taip pat vertėta atkreipti dėmesį ir į detales: dizainerė pataria rinktis kybiškas permatomas kojines – tokias, kad koja atrodytų lyg nuoga, pasirūpinti kruopščiu makiažu, puriais plaukais. Kad žiemą nebūtų šalta, bet atrodytumėte puošniai ir prabangiai, ant suknelės galite užsimesti trumpus kailinukus ar kailinį paltą.

„Nereikėtų rinktis visokių baisiausiai įmantrių suknelių, kurios užgožia pačią moterį, o daugiau pinigų išleisti, tarkime, plaukams. Bet tai nereiškia, kad tokiai sulipdyti šukuosenai, kokios kartais daromos“, – nusijuokia dizainerė.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie aksesuarus, V. Simanavičiūtė siūlo vadovautis principu mažiau yra daugiau. „Štai kaip būna moterims: kai jau apsirengia, atsistoja prieš veidrodį, bet rankinės nepasiima – visko to, su kuo jos būna. Tada ir nepastebi, kad per daug tų detalių ant savęs prisirenka.“

„Karais moteris turi daug rankinių, kartais vieną... bet pačios didžiausios rinktis prie suknelės nereikia. Pati rankinė turi netrukdytų jūsų siluetui – tai gali būti delninukė ar nedidelė rankinė. Bet kad nebūtų visa apkabinėta grandinėmis, žiedais ir dar 50-ia kažkokių dalykų – po to eina ta moteris, barška ir ant kojų, ir ant rankų ir nebegali jos pačios pamatyti“, – sako V. Simanavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar privalu laikytis tradicijos per Kalėdas puoštis kukliau, o ryškesnius ir atviresnius, blizgius apdarus pasilikti Naujųjų metų sutikimui? V. Simanavičiūtės manymu, šias taisykles galima laužyti: „Reikia pagal savo charakterį, individualumą rinktis. Vienas apskritai negali blizgiai apsirengti, nes jo toks charakteris – jam to nereikia nei per Kalėdas, nei per Naujus metus. O kitas, kuris pats kaip fejerverkas, jis gali blizgėti ir kiekvieną dieną, jeigu tik jo profesija ir darbas tai leidžia.“

O kuo galėtų pasipuošti vaikinai? „Jei vaikinas į šventę eina su moterimi, kuri vilki kokteiline suknele, jis galėtų vilkėti kostiumą arba bent klasikines kelnes ir baltus marškinius – nes vyrai visada gražiai atrodo su baltais marškiniais. Ir labai gerus batus, – pabrėžia V. Simanavičiūtė. – Kad neprisipirktų daug visokių gana pigių batų, o nors kartą vienus gerus.“

Kaklaraiščiai, nosinaitės ir kitos detalės, anot dizainerės, tai jau antraeiliai dalykai, nes vien kokybišką ir jam tinkantį kostiumą (ne per didelį, ne per ilgomis rankovėmis ir pan.) pasirinkęs vyras jau atrodys pakankamai puošniai ir iškilmingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų